Magazin > VIP
45142 ogledov

Matjaž Javšnik podrobno opisal bližnje srečanje s smrtjo

matjaž javšnik Mediaspeed
Končno razkril, kako hudo je bilo z njim.

Naš priljubljeni igralec Matjaž Javšnik je novinarki Sonji Javornik za revijo Jana razkril pretresljivo izkušnjo s srčnim infarktom, ki ga je doživel lansko leto. Temu so sledili še hudi zdravstveni zapleti.

"Skratka, ko me je (soproga, op. a.) peljala s predstave, sem začutil močno bolečino v prsnem košu, ampak sem mislil, da sem si med predstavo pretegnil kakšno mišico. Začel sem se pretegovati, presedati in je začelo počasi popuščati, tako da sem mislil, da je bilo res le to. Doma sem šel v kopalnico, da bi se pripravil za spanje, ko se mi je kar naenkrat začelo zelo močno vrteti. Takrat sem povezal bolečino in vrtoglavico ter spoznal, da gre verjetno za infarkt. Začel sem klicati ženo, prišla je, ko sem že kolapsiral. Poklicala je reševalce, in ti so me peljali na intenzivni kardiooddelek v UKC. Tam sem ostal petnajst dni, ker sem dobil reakcijo. Po posegu so mi namreč vbrizgali tekočino za slikanje žil in kot reakcija so mi odpovedali še jetra in ledvici," je razkril za omenjeno revijo. 

Povedal je, da ga ni bilo strah: "Pri nas se v zdravstvu nimaš česa bati, sploh če gre za življenjsko nevarne situacije, ker je naše zdravstvo vrhunsko. Pada pa kakovost in čakalne vrste z vsakim nadstropjem, ko greš nižje." Razkril pa je tudi trenutke, ko je njegovo življenje viselo na nitki in povedal, da se ni bal, pač pa se je "vrnil" zaradi otrok: "Jaz sem rojen v boju s smrtjo. Že kot otrok sem bil toliko bolan, da so zdravniki mami rekli, naj samo moli zame. Sem nenehno soočen s smrtjo in se je ne bojim. Dojemam jo kot prehod. Ko sem občutil trenutek, za katerega bi eni rekli, da že odhajaš, sem samemu sebi rekel, a to je bilo to in da je bilo super, saj smo se imeli fino, in sem to sprejel. Takoj v naslednjem trenutku pa sem se zavedel, da imam dva otroka in da še ni čas za odhod. Žena mi je pozneje povedala, da sta me verjetno tudi otroka priklicala nazaj, saj sta, žal, ta stresni dogodek doživela in bila zraven. Pravim, da sem igral tombolo in dobil glavni dobitek, zdaj igram pa podaljške." 

Dodal je, da je bila za njegovo družino ta preizkušnja težja kot zanj, se pa počasi vrača nazaj na delo. 
 

Komentarjev 92
  • smoljo 22:12 11.oktober 2023.

    Ms spet v svojem cepilskem sijaju ,bravo,matr so falili,bi ti moral dobit nobelovo nagrado

  • dani5 16:39 11.oktober 2023.

    MS Tale študija, je pa zaskrbljujoča za ovčke. https://pubs.rsna.org/doi/10.1148/radiol.230743

  • dani5 16:37 11.oktober 2023.

    MS In za tole tehnologijo sta dobila nagrado. Jaz ne vidim nobene koristi. https://community.covidvaccineinjuries.com/compilation-peer-reviewed-medical-papers-of-covid-vaccine-injuries/

Sorodne novice