Magazin > VIP
8198 ogledov

Nov par na sceni

držanje za roke Profimedias
Med njima preskočile prave iskrice!

Dakota Johnson, igralka, ki jo večina pozna iz filma 50 odtenkov sive, je sveže zaljubljena. Njeno srce se je ogrelo za 12 let starejšega pevca Coldplaya, Chrisa Martina. Čeprav se že nekaj časa ugiba, ali sta par ali ne, je novico zdaj uradno potrdila revija Us Weekly.

Neimenovani vir je povedal: "Vsekakor sta par. Uspela sta se zelo dobro spoznati in sta v družbi eden drugega zelo sproščena. Chris Dakoti pošilja svojo glasbo in jo prosi za njeno mnenje. Med njima je več kot le afera."

Chris Martin | Avtor: Profimedia Profimedia

Pevec in igralka sta v decembru skupaj odpotovala v Izrael, kjer sta obiskala tudi koncert Nicka Cava, poroča ameriška revija, opazili pa so ju tudi v majhni restavraciji na severu države.

"Vstopila sta in sta bila izjemno prijazna. Bilo je veliko presenečenje. Nisem videl, da bi se poljubljala, se držala za roke ali kakorkoli izkazovala nežnosti. Naročila sta nekaj predjedi, ne veliko hrane," je povedala gostja restavracije, ki je takrat večerjala prav tam.

Dakota Johnson | Avtor: Profimedia Profimedia
Chris in Dakota zveze še nista uradno potrdila, čeprav so ju že večkrat opazili skupaj.

Chris Martin nagrade brit Magazin Na Britih spljuvali Martinov poklon Georgeu Michaelu
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.