Magazin > VIP
28211 ogledov

Melania Trumpu obrnila hrbet

melania trump Profimedia
Ali to pomeni, da bo zakona kmalu konec?

Trump je te dni prispel na zvezno sodišče v Miamiju na Floridi, kjer se je predal oblastem zaradi obtožnice, ki mu v 37 točkah očita kazniva dejanja v zvezi z zaupnimi dokumenti, ki jih je odnesel iz Bele hiše in jih ni hotel vrniti vladi. Več lahko preberete TUKAJ.

To pa ni edina težava, s katero se sooča. Kot smo pisali, se že nekaj časa šušlja, da naj bi se njegov zakon z Melanio počasi razpadal. Melania naj bi v zakonu vztrajala zaradi sina Barona, še eno leto, do njegove polnoletnosti. 

Dva dni pred izrekom obtožnice je Trumpa dolgoletni republikanec in radijski voditelj Roger Stone povprašal o njegovi ženi, kot piše Index.hr. "Veliko ljudi mi je poslalo sporočila o Melanii pred intervjujem. Ljudje želijo vedeti, kako je z njo, kaj si misli o vaši kampanji za ponovni prevzem Bele hiše in kako se drži med temi nezaslišanimi, nepoštenimi in politično motiviranimi napadi nate,” ga je vprašal Stone. Trump mu je odgovoril: "Ona je čudovita oseba. Ko je bila uspešna manekenka, je zaslužila veliko denarja. In sploh ji ni toliko mar za to. Ima veliko srce, stvari vidi, kot so, in je samozavestna oseba. Ni ji do tega, da bi bila v središču pozornosti." 

Tuji mediji pišejo, da Melanie ni bilo zraven Trumpa v Miamiju. Opažena je bila med opravki v New Yorku. Že dlje časa se piše o tem, da naj bi živela narazen, saj Melania Trumpu ni izrekla javne podpore ali komentirala pravne zagate, v kateri se je znašel njen (zaenkrat še) mož.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 21
  • Avatar Garancija
    Garancija 08:09 21.junij 2023.

    Toliko bo sedel,kot naš jansha,ali pa še manj

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:08 21.junij 2023.

    Je pa melanija pametna,ga pusti na miru,in čaka,čaka

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:07 21.junij 2023.

    Trump je bil zadji pri obisku pri Putinu,in je bil mir,nooo kaj pa zdaj od tega penzionista pa nič