Magazin > VIP
45 ogledov

Melanio roti, naj se loči od Trumpa

Donald Trump, Melania Reuters
Newspaperpost.com in examiner.com objavila javno pismo Georgea Peknika, ki Melanio Trump roti, naj se loči od Donalda Trumpa.

Američana slovenskih korenin Georgea Peknika skrbi, da bo nepremičninski mogotec Donald Trump novi predsednik ZDA, zato skuša nekaj ukreniti.

Z javnim pismom se je obrnil na Trumpovo ženo Melanio, ki ji v pismu najprej razloži, da je bila njegova babica priseljenka, rojena na Planini, in da je zelo ponosen na slovensko dediščino. Pove tudi, da je imela njegova babica težko življenje. Med drugim jo je zlorabljal njen mož, ki ni bil Slovenec, 50 let pa naj bi živela v kleti hiše v Čikagu. Spomnil se je tudi na babičino dobro srce, saj je številnim slovenskim priseljencem pomagala, čeprav sama ni imela veliko. "Bolj kot karkoli drugega me je naučila, kako pomembno je pomagati drugim in sprejemati pravilne odločitve. To je tudi razlog, da pišem to pismo,“ je dodal.

"Draga teta Melanija, ste v položaju, v katerem lahko sprejmete odločitev, ki bo koristila Američanom in ljudem po vsem svetu. Poročeni ste z Donaldom J. Trumpom, ki bo, če se ne bo zgodilo kaj nepričakovanega, postal naslednji predsednik Amerike. Vsem dobro obveščenim ljudem je jasno, da bo, če bo izvoljen: uvedel nečloveške načrte za priseljence, zaradi katerih bo tako sam kot tudi Amerika ob številne poslovne dogovore, škodil bo ugledu ZDA po svetu in povečal moč Islamske države. Strokovnjaki za terorizem opozarjajo, da bo strah pred islamom državo naredil še bolj ranljivo. Na kratko, izvolitev vašega moža bi bila znak, da je začela država propadati.“

Melanio za konec prosi: "Če nimate predporočne pogodbe, se takoj ločite in javno povejte razloge. Če imate predporočno pogodbo, pa javno povejte, zakaj ne bi bil dober predsednik.“

Komentarjev 7
  • dd 11:22 13.januar 2016.

    V Sloveniji bi tudi rabili tega odločnega Trumpa.

  • endrug 20:13 12.januar 2016.

    Brez skbi. Ne bo dobil nominacije.

  • primoz.g 15:14 12.januar 2016.

    Se pravi da se nam obeta Trumpovanje v Sevnici.