Magazin > VIP
59 ogledov

Mirela bi postala svetovalka

Mirela Lapanović
1/4
Facebook
Zmagovalka Big Brotherja nam je povedala, kakšne so njene ideje za prihodnost in predvsem za njeno kariero, ki jo še gradi.

Mirela Lapanović očitno zelo pogreša kamere, saj si želi imeti svojo oddajo. A ne kakršnokoli. Želi si modne oddaje, kjer bi dekletom in ženskam svetovala, kaj jim pristoji in kaj ne.

"Tako bi rada to imela. Razmišljam v tej smeri, a trenutno nimam časa. Rada bi se poglobila v ulično modo, tega je v tujini ogromno, pri nas pa premalo. Edina, ki o tem piše je Sanja Grohar," je povedala Mirela in dodala, da obožuje bloge o ulični modi za majhen denar: "Jaz lahko na teh blogih dobim ideje tudi po 30 stajlingov!"

Rdeča nit oddaje bi bilo svetovanje: "Rada bi svetovala, kako se dobro obleči za majhen denar. Recimo v oddajo bi povabila kakšno dekle, dve in bi predstavila, kako se lahko za določeno vsoto dobro oblečeš. Mogoče bi pogledali njihove omare in bi jim svetovala, kaj bi morala imeti in česa se mora znebiti. Lahko bi povabila kakšnega gosta, modnega oblikovalca za pogovor, nasvete …"

Dodala pa je, da si želi pomagati in da ji ni do tega, da bi kritizirala. "Jaz ne maram pljuvati po ljudeh, ker vem, da imamo vsi svoje trenutke in da imamo vsi slabe dneve, dneve, ko se nam nič ne da. Zato meni ne paše to, kar dela Manja, kjer ocenjuje, ali je nekdo dobro oblečen ali slabo."

 
Komentarjev 11
  • Majazmaja 10:10 03.oktober 2016.

    Ta žaba pa vsak teden 'menja kariero.' To je še bolj pogosto kot otroci v vrtcu. No ja, pa saj je na nekem takem mentalnem nivoju ... Kaj pa, če bi bila estetska kirurginja? Ziher bi bila izjemno iskana.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 18:33 02.oktober 2016.

    Men se pa ne da bit vedno smotan pa bom reku sam to: Vso srečo.

  • smejka 18:29 02.oktober 2016.

    Ne dela jih žurnal...delamo jih mi,ki klikamo...ampak še vedno niso zvezde,so bedni posamezniki,ki jim TV omogoča, te bedarije.(večinoma pa te 'zvezde' same kličejo v uredništva in prosijo za objave)