Magazin > VIP
47 ogledov

Mirela pomaga najstnicam

Mirela Lapanović Saša Despot
Povedala je, da ji je pisalo kar nekaj srednješolk … Mirela jim svetuje, kako se spopasti z nesramnimi vrstniki in kako pridobiti samozavest.

Mirela Lapanović je bila po zmagi Big Brotherja deležna marsikaterega negativnega komentarja o tem, kako se obnaša pri svojih letih in da s takšnim obnašanjem ni dober zgled vsem, ki šov spremljajo. Nekatere je celo zmotilo, da se takšne stvari dogajajo na televiziji ob uri, ko so otroci še pred malimi ekrani. A Mirela zadovoljno pove, da ima med oboževalci tudi najstnike, predvsem najstnice, ki se z njo na nek način tudi poistovetijo.

"Ogromno je mladih punčk in srednješolk, ki mi pišejo zaradi samozavesti. Prebrale so, da sem jaz imela problem s samozavestjo v osnovni šoli in da so me sošolci 'zafrkavali', ta bullying, o katerem je vedno več govora. Jaz jim svetujem, da naj se čim več družijo z ljudmi. Pomembno je, da se ne obremenjujejo s komentarji drugih, ker ima tisti, ki jih napada, težave sam s sabo in ne z njimi in se s tem le izživlja. Svetujem jim, da naj poslušajo svoje starše, da naj se izobražujejo, naj bodo čim bolj pridne. Imeti se morajo rade, tudi svoje telo morajo imeti rade," je za Žurnal24 povedala 40-letnica.

Povedala je, da je v najstniških letih imela težave s sovrstniki saj so se delali norca iz njenega nosu, njenih skodranih las in celo zaradi 'drugačnega' priimka. "Poleg vsega tega sem imela slabo samopodobo, ker sem bila kot fantek, moje prsi to sploh niso bile," nam je povedala Mirela in dodala, da ji je to dalo moč in da so jo negativni komentarji le še ojačali.

Komentarjev 2
  • bine.prelesnik 13:34 30.oktober 2016.

    Tvoj komentar, pove vse o tebi ................bruhahahaaaaaa!

  • patron 07:41 30.oktober 2016.

    ona naj bo vzor in svetuje najstnicam, pa ne ga srat, marela, pejt raj na kolena......to ti gre najbolj od rok.....bruhahahaaaaaa!