Magazin > VIP
15537 ogledov

Mirko Mayer se je spravil nad Jonasa

POP TV, Jonas Žnidaršič POP-TV-2
Mirko Mayer in Jonas Žnidaršič sta se "udarila“ na Twitterju.

Jonas Žnidaršič se je na Televizijo Slovenija vrnil s satirično oddajo Kaj dogaja? in že v prvi oddaji "dregnil" ob Slavka Bobovnika, ki na Planet TV vodi kviz Milijonar, v katerem je kot voditelj nekoč blestel Jonas.

slavko bobovnik Milijonar Magazin Milijonar: Ups, Bobovniku se je zgodila napaka

"Poslušajte ljudje, ne ga biksat, dajte Slavku malo časa, da se znajde v zabavnem programu. Saj se bo, saj je legenda, ne da pa se seveda kar v prvi oddaji doseči standarda, ki ga je v milijonarju postavil Boštjan Romih," se je pošalil Jonas, Milijonarja je kasneje namreč vodil tudi Boštjan Romih.

Pošalil se je tudi na račun zneskov, ki jih v šovu delijo. "1200 evrov za 10 pravilnih odgovorov, mislim kvaaaa, a res, halo. Kaj je zdaj Planet TV, a nočete dati denarja od sebe? A se greste kviz ali snemate nadaljevanje filma revni milijonar," je izrazil ogorčenje.

Na njegove besede se je po Twitterju odzval voditelj na Planet TV, Mirko Mayer. "Žalostno, kako hitro je @milijonar spet podlegel lastnemu egotripu. V nekaj mesecih od ponižnega iskanja službe, do suverenega ON AIR norčevanja iz @Sbobovnik,“ je zapisal na Twitterju. Jonas, ki na Twiiterju nosi vzdevek milijonar, mu je odgovoril, da je Bobovnika branil in da se je pošalil le na račun prenizkih nagrad.

milijonar | Avtor:

Mayer mu ni ostal dolžan in spomnil, da je bila nagrada v njegovem Milijonarju še nižja. Omenil je tudi novi kviz na TVS, Joker, ki ga vodi Mario Galunič in v katerem glavna nagrada znaša še manj - 20 tisoč evrov.

milijonar | Avtor:

Komentarjev 9