Magazin > VIP
1938 ogledov

Mirko Mayer se ločuje

mirko mayer Mediaspeed.net
Planetov voditelj Mirko Mayer se ločuje.

Voditelj informativne oddaje Danes na Planet TV Mirko Mayer je za Žurnal24 potrdil, da se po štirih letih in pol ločuje od žene Tjaše, s katero ima dva otroka.

Voditelj je po informacijah naših virov s Planet TV že v novi zvezi. Omrežila naj bi ga sodelavka. Mayer te informacije ni želel komentirati.

Skupaj študirala

Mirko in Tjaša sta bila pet let sošolca. Med študijem med njima ni preskočila iskrica, se je pa to zgodilo leta 2007, ko je Mirko na fakulteti urejal dokumente za zagovor diplome. Tam je srečal Tjašo, s katero je šel na kavo, ki je, čeprav se mu je mudilo, trajala več kot pet ur, sta pred časom povedala za Lady.

Po dveh tednih sta odšla na morje, po enem mesecu, avgusta, pa skupaj še v Grčijo. Okoli novega leta je bila Tjaša že noseča.

Komentarjev 3
  • izRODEk 12:36 29.februar 2016.

    A ni tale Mirko zagovornik t.i. tradicionalne družine? Vrednote pa to? Vsak otrok naj ima očka in mamico pa te fore? :)

  • zefacveta 19:41 26.februar 2016.

    Mirko, čeprav me nič ne briga, pa vam vseeno želim, da ostanete z mamico in otroki, ker mislim, da vam bo enkrat še žal. Zakon ni med in mleko.

  • malonaokoli 19:27 26.februar 2016.

    skrajno neodgovorni mladi starši, pa kaj vi mislite da je dužina nekaj kar odložiš ko se naveličaš ? ubogi otroci, ki imajo starše brez značaja.