Magazin > VIP
101 ogledov

Miševa zaročenka o sporočilu Debori

mišo, manuela voyo.si
Miševa zaročenka Manuela je za Žurnal24 priznala, da je Debori res poslala sporočilo. Povedala nam je tudi, kaj je v njem pisalo …

Blaževa vajenka Debora je v šovu sprožila pravo paniko. Mišu je namreč povedala, da ji je njegova zaročenka Manuela poslala sporočilo, v katerem ji je zabičala, naj ga pusti pri miru. Mišu je bilo zaradi tega zelo hudo. Izgubil je motivacijo in se celo spraševal, ali naj šov zapusti. Zelo ga je namreč skrbelo, kaj si o njem in o govoricah, ki ga je sprožilo skrivanje z Deboro, misli njegova velika ljubezen. Če ob sebi ne bi imel vajenke Aide, bi verjetno spakiral kovčke in odšel, je priznal svoji zaveznici v šovu.

"Nisem ji zabičala, naj se odmakne"

"Nisem bila ljubosumna, saj si z Mišem popolnoma zaupava in vem, da se za vogalom ni zgodilo nič. Ko pride ven, se najin odnos ne bo spremenil, ker nas govorice niti najmanj ne zanimajo. Pomembno je le to, kaj si midva misliva,“ je za Žurnal24 povedala Manuela in dodala, da je prepričana, da Debora njenega zaročenca, s katerim je že šest let v zvezi, ni osvajala, saj Mišo zanjo ni pokazal zanimanja.

"Punce ne poznam osebno in tudi Mišo je nikoli ni omenil, verjamem pa, da ve, kdo je,“ je za nas še izjavila temnolaska in priznala, da je Debori res poslala sporočilo, a ji ni zabičala, da se Mišu ne sme približati. "S sporočilom sem jo hotela motivirati, ker prihaja z Obale. Napisala sem ji samo, kako Mišo gleda na kuhinjo, ker je izrazila željo, da bi bila rada njegova vajenka. Nisem pa ji zabičala, naj se odmakne od njega oziroma naj pa pusti pri miru. Škoda, da je ona to razumela na tako slab način, saj nisem imela slabih namenov. Želela sem jo motivirati, češ naj zmaga Primorska. Preko nje Mišu sicer nisem nič sporočila, tudi nobenega pisma zanj nisem poslala.“

Manuela je svojega zaročenca medtem že obiskala v gostilni in mu povedala, da je vse v redu in naj se osredotoči na kuhanje.

Komentarjev 1
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 09:36 14.november 2015.

    Pa kje žviš baba glupa,Mišo ga hoče na vse pretege uvalit v uno blontno vajenko.Prov načrtuje premikanje po prostoru tako,da se lahko dotakne in pošlata vajenko,in ti zdej govoriš,da si zaupata?Malo morgen,tale Mišo s polovičnim znanjem slovenščine in prepričanostjo,da je ...prikaži več lep mi gre že od začetka na živce,ker je en navaden blefer in lenuh.