Magazin > VIP
4591 ogledov

Molijo za življenje ruske manekenke

Ksenia Puntus Instagram
Bori se za življenje.

Življenje ruske manekenke Ksenie Puntus, katere fotografije so bile objavljene tudi v reviji Vogue, visi na nitki. V soboto zvečer je 21-letnica padla s tretjega nadstropja stanovanja, v katerem živi njen partner, sin ruske igralke Anne Mikhalkov, Andrei Bakov. V grmovju so jo težko poškodovano in močno okrvavljeno našli več ur pozneje. Lepotica, ki si je pri padcu zlomila noge, medenico, utrpela pa je tudi poškodbe prsnega koša ter glave, je pri zavesti, a zaradi poškodb policiji ne more razložiti, kaj se je zgodilo, poroča Daily Mail. Njena mama je povedala, da so jo morali že dvakrat operirati in da je njeno stanje zelo resno.

Andreia je policija že zaslišala. Ko so pozvonili na njegova vrata, je spal. Njena prijateljica  Alesya Kafelnikov, hčerka nekdanjega teniškega igralca Jevgenija Kafelnikova, je povedala: "Neverjetno žalostno. Molimo zanjo. Razen svojega imena se ne spominja ničesar.“ 

Tistega večera so bili v Bakovem stanovanju trije moški in tri ženske. 20-letnik je povedal, da je bil vinjen in da je šel spat. Policija še ugotavlja, ali gre za nesrečo ali kaznivo dejanje.

Manekenkini prijatelji so zavrnili namigovanja, da je bila pod vplivom prepovedanih snovi. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.