Magazin > VIP
5 ogledov

Možgane Jacksona vrnili družini

La Toya se bo 25. junija 2009 večno spominjala. Žurnal24 main
Možgane Michaela Jacksona so patologi vrnili njegovi družini, ki sedaj kralja popa lahko v miru pokoplje.

Možgane pokojnega Michaela Jacksona so patologi vrnili njegovi družini. Po smrti 25. junija so jih namreč odstranili in opravili več testov, da bi ugotovili natančen vzrok smrti. Predstavnik losangeleškega mrliškega oglednika je sporočil, da so možgani sedaj skupaj s preostalim truplom, predaja pa se je zgodila prejšnji teden. Sedaj družina kralja popa lahko v miru pokoplje.

Pojavila so se tudi informacije, kje bo Michaelov zadnji počitek. Družina ga bo pokopala v Forest Lawn Memorial parku, kjer so pokopani največji zvezdniki šovbiznisa. Papirji, potrebni za ureditev groba na hollywoodskih gričih, so že podpisani, kdaj točno bo pogreb, pa še ni znano.

'Ne bom dala miru'
Sestra Jacksona La Toya je za nemško televizijo spregovorila o trenutku, ko so ji starši povedali, da je njen brat umrl. 53-letnica je vidno pretresena povedala, da se bo tega dneva vedno v živo spominjala. "To je bil dan, ko nisem mogla hoditi in ko nisem mogla govoriti. Poklical me je oče in mi naročil, naj pridem v bolnišnico. Potem je slušalko v roke vzela mati in kričala: 'Mrtev je. Res je mrtev.' Zašibila so se mi kolena. Bilo je strašno," je izdala La Toya.

Ko je družina Jackson zapustila bolnišnico, so se zbrali v hiši staršev, saj v Jackovo vilo niso smeli. "Ko smo le lahko odšli v Michaelov dom, osebja ni bilo več. Ne vem, zakaj. Povedali so mi, da so jih takoj odpustili. Nek moški, ki naj bi delal z mojim bratom, jim je menda rekel, da v vili nimajo več iskati in da naj se ne vračajo na delo. Zelo nenavadno."

La Toya je še poudarila, da ne bo imela miru, dokler bodo okoliščine Michaelove smrti nejasne. "Ne bom dala miru, dokler ne izvem, kdo je za to odgovoren in zakaj je to storil. Jaz in moja družina si zaslužimo izvedeti resnico."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.