Magazin > VIP
50125 ogledov

Na POP TV po kandidata prišel rešilec

masterchef, ŽAN MILOSAVLJEVIČ Tomo Jeseničnik/POP TV
Zmagovalec se je med šovom poškodoval.

Žan Milosavljevič je novi MasterChef Slovenije. "To je taka sreča, tako zadovoljstvo, jaz takšnega občutka še nisem doživel. Vedno sem garal, garaš, garaš, pa nikoli ni neke nagrade. Krvavel sem, nisem spal, ponoči sem kuhal. Če sem za kaj živel dva meseca, potem je to to,“ je povedal po zmagi.

Da pa je finale lahko izpeljal do konca, meji na čudež. Med pripravo glavne jedi se je namreč hudo poškodoval. Moral je celo na urgenco.

"Finale sem zaključil na urgenci. Med kuhanjem glavne jedi sem si odrezal blazinico in noht, ampak sem potrpel,“ je povedal Žan in dodal, da je po kuhanju jedi ponj prišel rešilec, a kljub prigovarjanju ekipe najprej ni hotel na urgenco. "Rekel sem, da ne grem na urgenco, da naj mi povijejo prst, da bom lahko še sladico spekel, potem bom pa šel. Tako da sem lepo zmagal, šel na urgenco, tam pa mi sploh niso mogli nič zašiti, ker sem si blazinico odrezal. Smešno je bilo tudi to, da so me čudno gledali in spraševali, kaj sem delal. Povedal sem, da sem kuhal, oni pa vsi začudeni, zakaj sem tako pozno kuhal. Nisem smel povedati, da sem v MasterChefu. Me pa prst še vedno boli, ker sem si ranil živec,“ je še dodal zmagovalec.

Komentarjev 1
  • Ender3 13:15 14.november 2020.

    Morali bi priti po Vrabca & co in direktno v Lj-Polje na zaprti oddelek. Ko jih zazdravijo sledi počitek na Dobu.