Magazin > VIP
114396 ogledov

Na skrivaj posnet video razkriva, kako se William in Kate obnašata do zaposlenih

princ william, kate middleton Profimedia
Posnetek je nastal poleti.

Lansko leto je bilo za britansko kraljevo družino polno veselja, a tudi žalosti. Poleti so se kraljici po vsej državi poklonili s slovesnostmi ob njenem platinastem jubileju, septembra pa so se morali Britanci od nje posloviti.

Štafeto je predala sinu Charlesu, William pa je naslednji, ki bo sedel na prestol. V luči vseh obtožb, ki so letele na ženo princa Harryja, Meghan Markle, češ da grdo ravna z zaposlenimi in da ima številne kaprice, so se mnogi spraševali, kako se do sodelavcev obnašata Will in Kate. Ta tema je trenutno zelo aktualna, saj je Harry v svoji biografiji udaril po bratu in tudi svakinji, ki sta zaradi njegovega pisanja že občutila negativne posledice

Po spletu je sedaj zaokrožil video, ki je nastal pred nekaj meseci, in to na skrivaj. William se je z družino odpravljal v Wales. Kako je potekala njegova interakcija z zaposlenimi, si lahko ogledate na posnetku. 

Komentarjev 7
  • mici79 06:34 03.februar 2023.

    Posnetek je narejen v javnosti in sicer odhod helikopterja s sosednjega travnika. Ne vem, če se za take posnetke lahko reče, da so narejeni "na skrivaj".

  • Avatar Zoran
    StarMačk 11:18 02.februar 2023.

    Če je njun odnos do zaposlenih ponazarja to, da William vrečke nosi sam in da si Kate marelo sama odpre, potem OK, ker drugega ni videti. Sicer pa če karikiram, imajo srečo, da ne živijo v Ljubljani, ker tu bi ...prikaži več jih redarji prec oglobili zaradi prepovedi vožnje z avtomobilom po zelenih površinah... No, njih verjetno ne, ampak bi potem ta izpad dohodka na naših plečih nadoknadili! Omenjam, ker so mi l.2018 poslali globo za vozilo parkirano zemljišču, ki sem ga skoraj 10 let že imel najeto od MOL.

  • albert6 10:21 02.februar 2023.

    Še malo pa boste prodajal sliko lastne matere