Magazin > VIP
44215 ogledov

Na slovenski trg prihaja nov medij, novinarsko zvezdo že imajo

tv studio kamera kamerman
Na slovenski medijski trg prihaja Bloomberg Adria (BBA) z uredništvi v Ljubljani, Zagrebu, Beogradu, Sarajevu in Skopju.

Bloomberg Adria, je prva multimedijska poslovna platforma v Jugovzhodni Evropi, ki bo začela delovati še letos. Na multimedijski platformi bo globalni ponudnik poslovnih medijskih vsebin Blooomberg prinašal novice prek televizijskih, spletnih, mobilnih, družbenih in tiskanih medijev.

Katarina Matejčič Magazin Lepi Popovi novinarki mladi sodelavci ne dajo miru

Zvezdo že imajo

V fokusu bodo novice iz sveta posla in financ. Medijsko zvezdo v slovenskem uredništvu že imajo, saj se jim je, kot smo na zurnal24.si poročali pred dnevi, pridružila Katarina Matejčič, ki je zapustila informativno oddajo 24 ur, katere del je bila dolga leta.

Katarina Matejčič Magazin Popova novinarka Katarina Matejčič potrdila novo ljubezen

Katarina Matejčič  | Avtor: POP-TV-2 POP-TV-2

"Katarina Matejčič bo naša TV voditeljica in vodilna producentka, vabljeni! Novinarka je že več kot 20 let, večino tega časa porabi za osredotočanje na teme o ekonomiji in poslovanju. Delala je tako za poslovni dnevnik Finance kot tudi za največje televizijsko omrežje v Sloveniji," so zapisali pri BBA na družabnem omrežju in dodali, da: »BBA zagotovo prinaša nekaj novega, nekaj, kar je manjkalo v tem delu Evrope. Sklicujem se na poslovne in finančne novice, prilagojene ljudem iz tega dela Balkana. To so zelo podobni trgi, a vsak je še vedno zelo unikaten. Zdaj je tukaj medij, ki hitro, natančno in strokovno na enem mestu ponudi vse, kar poslovni uporabniki potrebujejo in zahtevajo."

 

Katarina Matejčič, Lan Klemenc Magazin Sin Zvezdane Mlakar po znani novinarki ljubi njo

Komentarjev 7
  • Marsha_Coleman 13:35 04.april 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • Ender3 23:24 03.april 2022.

    Tudi meni ta novinarka ne deluje, kot intelektualni presežek. Ampak nikoli se ne bi odzval tako, kot plačani Ivekovi navijači. Takoj popluvajo vsakogar, ki ni iz kroga Nore24tv, Planettv, Tv3, Demokracije ect. Sami osebki z omejenimi intelektualnimi kapacitetami, ki se ...prikaži več prodajajo po vseh forumih medijev, ki niso provladni.

  • bljitva 20:45 03.april 2022.

    pali dalje za iste pare...