Magazin > VIP
144920 ogledov

Pop TV zapustil eden najbolj znanih novinarskih obrazov

Katarina Matejčič Instagram
Včeraj se je poslovila od sodelavcev.

Katarina Matejčič zapušča informativno oddajo 24 ur, katere del je bila dolga leta. Prodorna novinarka je bila zaradi svojega atraktivnega videza pogosto tarča desnih medijskih hiš, a jo je to prej zabavalo, kot obremenjevalo. 

"Če še ne veste, žalostni sporočamo, da odhaja, da nas zapušča … Naša navihana, vedno z ekskluzivnimi informacijami opremljena, stilsko popolna, navdušena popotnica, predvsem pa naša Katarina. Srečno na novi poti. Novinarstvo bo utrpelo še eno veliko izgubo," je oddaja 24 ur objavila na Instagramu.

Katarina pa se od novinarstva in TV ekranov ne poslavlja, saj se kot voditeljica in glavna producentka seli na prihajajoči program Bloomberg Adria, ki bo posvečen ekonomiji, financam in gospodarstvu. "Odslej se bomo videli še malo več. To delo rada opravljam in ne predstavljam si, da bi počela kaj drugega," je povedala za zurnal24.si.

 
Komentarjev 6
 • Herkules 15:09 01.april 2022.

  Tale sodi bolj na trač TV ali fashion TV, kot pa na nek poslovno-finančni TV! Kje ima tale peroksidna večletne izkušnje iz financ? Aja, ima TRR na NLB! Ha, ah, ha,....Vsaka groteskno okičena pobeljenka lahko v Slo manipulira z javnim ...prikaži več mnenjem. Niste resni, bumgerg-trač-rumeni- moda TV!

 • janko04 11:45 01.april 2022.

  Prvi april?

 • Avatar PomisliNaSonce
  PomisliNaSonce 11:28 01.april 2022.

  Nismo vedli da ma punco