Magazin > VIP
4757 ogledov

Načrti Nuše Rojs splavali po vodi …

nuša rojs
Za našo lepotico so težki dnevi.

Poletje za pevko Nušo Rojs, ki smo jo lahko spremljali v hrvaškem resničnostnem šovu Sanjski moški, ni bilo najbolj enostavno. "Veliko mojih načrtov je splavalo po vodi, ne samo zaradi korone, temveč tudi zaradi operacije moje psičke in drugih osebnih izzivov, ampak delam na tem, da uživam vsak dan, ne glede na to, kje sem in kaj imam na razpolago,“ je povedala za Žurnal24.

Nušina psička Lela je imela vnetje maternice in ker je stara že 13 let, je bila operacija zelo zapletena in tvegana. "Hvala bogu je operacijo prestala in zelo dobro okreva. Mislim, da naju je to še bolj povezalo, postala je moja senca in mi je res hvaležna,“ je še dejala Nuša, ki ima poleg petja in konjev še eno veliko strast – šport. "Od nekdaj sem zelo aktivna. Rada tečem, kolesarim, rolam, jezdim ... Moja prijateljica Vida Macuja mi je pošiljala prilagojene vadbe. Sedaj, ko je razvila novo aplikacijo za ženske extreme training, vadim preko te aplikacije.“

Kar se tiče kariere, pa je Nuša bolj skrivnostna. "Veliko je različnih ponudb, a zaenkrat bi jih še zadržala zase.“

Ne zamudi 3. dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.