Magazin > VIP
16936 ogledov

Najbolj bizaren par Balkana: Ločitev od 53 let mlajše žene še ni končana, on že z drugo

milojko božić, miljana božić Instagram
Milijana ga ne zanima več.
22-letna Milijana Bogdanović in 75-letni Milojko Božić sta se poročila lani, a njunega zakona je zdaj očitno že konec. Par je sodeloval v šovu Parovi, kjer je med njima večkrat počilo, saj je Milijana svojega soproga pred kamerami varala.

Kot poroča Kurir, Milojko in Milijana sedaj vodita ločeni življenji. Milojko naj bi si že našel novo družico. Zagledal se je v sosedo.
"Zaljubljen je v sosedo, ki skrbi zanj, odkar ni več z Milijano. Vesel je, Milijana ga ne zanima več. Želi ji sreče, ločitvene dokumente bo z veseljem podpisal,“ pravi vir.
milojko Magazin Tega v srbskem resničnostnem šovu še niso doživeli
Ljubezen med Milijano in Milojkom je sicer vzklila, ko je bilo njej 18 let. Ona je bila tista, ki je po velikih težavah s srcem skrbela za upokojenca, ki se je njene naklonjenosti sprva branil. A Milijana ga je prepričala, da je on kljub veliki starostni razliki pravi zanj. Sedaj naj bi bila tudi ona zaljubljena v drugega.


Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 1
  • Janez 11:03 24.september 2020.

    Kaj nimate kaj drugega pisati kot take nore bizarne zadeve? Raje napišite kaj o družinah z otroki, kako se prebijajo in kako nasploh živijo. Družina je vendar osnovna celica družbe.