Magazin > VIP
33059 ogledov

Najbolj znana slovenska YouTuberka v resnici moški?!

denise dame Youtube
Denise Dame noče odgovoriti na vprašanje, ali je transvestit.

Denise Dame, Korošica, ki ljubi "Guči“, je objavila video, v katerem razkriva, da se mnogi sprašujejo, ali je transvestit. "Rada bi vam povedala, da sem nad temi besedami in trditvami naravnost zgrožena. Zgrožena sem zaradi tega, ker to govorite tako, kot bi bilo to nekaj slabega. Kot da si manjvredna, slaba oseba, če si slučajno transvestit. Zato sem se odločila, da vam tega nikoli ne izdam. Ne zdi se mi pomembno. Kaj se skriva tam spodaj, bo pa vedelo le nekaj moških in tudi žensk. Za vse ostale pa ... Žal, moji standardi so, tako kot jaz, zelo visoki. Vsi se boste morali (še naprej) spraševati, ali sem ženska s tako čudovitimi in izrazitimi obraznimi potezami in zato prava kameleonka in naravnost rojena za poklic modela ali moški.“

Denise še pravi, da se za transvestiti 'slinijo' tudi tisti, ki se nad njimi zgražajo, a tega nikoli ne bodo upali priznati.

 

Komentarjev 10
  • franjo 12:05 02.januar 2018.

    Kaj je nihče iz Koroške ne pozna,da bi lahko povedak kaj več o njej.Tako pa samo ugibamo in natolcujemo.Korošci na dan z besedo.

  • mici79 22:49 27.december 2017.

    na daleč se vidi... zelo je podobna Pii iz Big brotherja, še glas ima podoben. Res ni važno, ali je moški ali ženska, to ima prav. Me pa skrbi, vsaj sodeč po komentarjih, da je idol oziroma zgled mnogim najstnicam. ...prikaži več Ti ne razumejo, da je vse skupaj ena zafrkancija, da ta oseba v življenju ne počne drugega, kot hodi v prago bogatašem nastavljat za denar in da to ni kul.

  • Tomii Tomo 20:07 27.december 2017.

    Murko je dobil konkurenco haha.