Magazin > VIP
58 ogledov

Najstnica odkrito o svojem 51-letnem slavnem možu

Doug Hutchison www.doughutchison.com
Courtney Stodden, 16-letnica, ki se je poročila z 51-letnim igralcem Dougom Hutchisonom, je brez dlake na jeziku spregovorila o svojem zakonu.

Ko sta se Courtney Stodden in zvezdnik filma Zelena milja, Doug Hutchinson, poročila, sta po vsem svetu sprožila val ogorčenja oziroma začudenja. A zaljubljenca se na mnenje drugih požvižgata in po medijih veselo razlagata o svojem zakonu.

Tokrat je nove pikantnosti v intervjuju razkrila najstnica, ki trdi, da je v zakon stopila kot devica. "Šla sva v hotel Chateau in bilo je tako čudovito. V kosu sem bila vzburjena 24 ur," je svojo poročno noč opisala mlada pevka. Na vprašanje, kaj je po njenem mnenju razlog za javno ogorčenje nad njunim zakonom, pa je Courtney odgovorila: "Zgražajo se, ker je Doug star 51 let. Njegovo življenje se končuje, moje pa se je šele začelo. Tukaj sem, da mu polepšam drugo polovico življenja."

Courtney je v ZDA vedno bolj znana pevka. V upanju, da se bo njena kariera še naprej naglo vzpenjala, je šolo obesila na klin. "Če bi se vpisala na univerzo, bi želela študirati Douga. Njegovo telo in vse elemente, ki ga sestavljajo. To bi bilo zabavno," se je pošalila Courtney, ki je nad svojim soprogom očitno več kot navdušena. Čeprav se Doug večji del dneva obnaša kot njen oče oziroma mama. "Kuha zame, čisti zame. Obnaša se kot ženska. Pospravlja in to me navdihuje." A Doug po svetlolaskinih besedah ne obvlada le dela s krpo in posteljne telovadbe. "Uči me tudi igranja. Pred dvema tednoma sva imela lekcijo. Morava jo ponoviti," je za konec še povedala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.