Magazin > VIP
9270 ogledov

Namesto vroče akcije se je našima zvezdnikoma na poročno noč zgodilo to!

poroka na prvi pogled, hajdi, anže Instagram
Verjetno se to zgodi številnim mladoporočencem ...

Hajdi in Anže, ki sta se spoznala v resničnostnem šovu Ljubezen na prvi pogled, sta se v soboto tudi uradno poročila. Za poročno kuliso sta izbrala idilični Bled in čeprav sta na lastno poroko zamudila, je vse potekalo po načrtu. "Takšna sva, vedno zamujava, a tokrat ne po lastni krivdi. Voznik limuzine je malce zašel, zato sva na lastno poroko zamudila 20 minut," sta v smehu za zurnal24.si razkrila Hajdi in Anže, ki sta še polna vtisov. "Najbolj nama je bilo všeč to, da sva se poročila na Bledu. Vse je potekalo gladko, veselo in zabavno, malo smo se ga napili, najbolj pa je od sreče jokala moja mami," še doda Hajdi. 

Kako pa je potekala prva poročna noč? "Bila sva tako utrujena, da 'akcije' ni bilo, saj sva samo padla v posteljo," sta dodala simpatična mladoporočenca in pristavila, da bosta nadoknadila v prihajajočih nočeh. Verjetno se podobno zgodi številnim mladoporočencem, saj priprava in celodnevno poročno slavje zahtevajo ogromno energije. Tudi poročno potovanje bo še malo počakalo, saj imata golobčka še nekaj opravkov, a pravita, da posebnih načrtov nimata in da bo tudi to spontano, kot je bila njuna poroka. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice