Magazin > VIP
29951 ogledov

Danica Lončarič: Kar 12 različnih tretmajev, da je stopila kilograme

danica lončarič, poroka na prvi pogled Planet TV
Kapo dol, ko se nečesa loti, je to na polno in rezultati so seveda vidni!

Več bolezenskih stanj, menopavza, karantene in pomanjkanje časa zase je pustilo sledi na telesu Danice Lončarič, ki smo jo letos lahko spremljali v šovu Poroka na prvi pogled. A Danica se ne da, želi si biti zdrava in fit, zato se je preobrazbe lotila zelo zavzeto in na vseh področjih. 

"Moram priznati, da me je presenetilo, koliko pogovora oz. komentiranja je bilo na račun mojega videza. Priznam, da komentarjev na različnih portalih nisem brala, me je pa presenetilo nekaj 'pogumnih' ljudi, ki so si vzeli čas in mi pisali osebno. Res jih ni bilo veliko, a tisti trije, ki so mi pisali, so bili kar neposredni, da ne rečem celo zlobni s komentiranjem, kako sem debela in zalita, da želim samo ležati in hoditi po restavracijah. A mene se njihovo mnenje ni dotaknilo, ker se zavedam vseh svojih vrednot in tudi razlogov, zakaj sem bila tako zalita. Ob tej priložnosti bi te ljudi povabila k razmisleku, naj se zavedajo svojih ostrih besed, naj se zavedajo, da je to 'spletno nadlegovanje', ki se lahko tudi kazensko preganja, a hujša kot ta kazen, je posledica, ki jo lahko pustijo pri osebah, ki čustveno niso dovolj močne. Velika razlika je med izražanjem mnenja in žalitvijo! Se pa zavedam, da ti srečna in zadovoljna oseba ne bo nikoli namenila zlobne besede, to lahko naredi samo nekdo, ki je jezen, žalosten ali nekdo, ki v sebi nosi bolečino," pravi Danica. 

Danica Lončarič | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Pred časom je zbolela za hipotrihozo, hashimotom, golšavostjo, v grlu je imela dva velika vozla, poleg zdravstvenih težav pa je prišla še v menopavzo. Je mama samohranilka, brez pomoči babic oz. tašče, zato je ob polnem delavniku in skrbi za dva otroka začela pozabljati nase. A je januarja naredila načrt in se lotila rednih treningov, tretmajev in zdravega načina življenja. V svoje življenje je vnesla teh 12 sprememb: Intervalni post 16/8, pred 1. obrokom topla limonada s chia semeni, keto prehrana, treningi s trenerjem, infrardeča savna, kirosavna (hlajenje na -195), nordijska hoja (6-8 kilometrov), življenje brez alkohola, spanje ob 22.00 (zaradi regeneracije kortizola), poleg zdravil za ščitnico in srce tudi homeopatska zdravila in pa masaža LPG. “Nisem še na svoji idealni teži, zato je pred mano še kar nekaj truda oz. dela. Zavedam se, da bo to zdaj moj način življenja, saj sem videla, kako hitro se nakopičijo te nezaželene obloge, ki pa se jih v mojih letih (čez nekaj mesecev bom rosnih 45) zelo težko znebiš,” še dodaja Danica. 

Danica Lončarič | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

 

Komentarjev 1
  • Dusan12 13:36 26.junij 2022.

    Ti ni še nihče povedal, da se na ohlajeni župci nabira mast, pri malo starejših pa loj in potem rajamo, da je ……

Sorodne novice