Magazin > VIP
11404 ogledov

Uf, Nina o Domnu ne izgublja več besed

poroka na prvi pogled, nina jug Planet TV
Šok, da nista več skupaj, se je polegel. Sta ostala prijatelja?

V šovu Poroka na prvi pogled smo bili priča strastni ljubezenski pravljici, ki se je začela odvijati med Nino in Domnom že ob njunem prvem srečanju na poroki. Ta se je na medenem tednu le še okrepila, vse do sredine šova so bili gledalci prepričani, da so priča najlepši ljubezenski zvezi pred kamerami. A potem se je začelo. Nina je imela vse več pomislekov, Domna pa je bilo strah, ali bo Nini sploh lahko ustregel pri spolnih odnosih. Ob koncu šova sta še ostala skupaj, oba sta bila mnenja, da je vredno poskusiti in dati ljubezni priložnost. Na zadnji ceremoniji pa je Nina šokirala ostale akterje s priznanjem, da je Domna zapustila. Da ni videla skupne prihodnosti, je razložila. Domen je njeno odločitev sprejel zelo čustveno, ni želel, da ostaneta v stikih, ni si želel prijateljstva. In tudi na zadnji skupni večerji so gledalci opazili, da je bolj miren kot običajno, Nina pa je žarela. Takrat je razkrila, da je samska, a ne osamljena.

Kasneje se je na družbenem omrežju pojavila fotografija Nina je na svoj Instagram račun dodala zgovoren dokaz, v zvezi je bila že od novega leta dalje. "Moja sreča," je pripisala poleg.

Kakšen pa je danes odnos med Nino in Domnom? Sta se uspela pogovoriti, sta ostala v prijateljskih stikih?

"Poglavje z Domnom sem zaključila in šla že zdavnaj naprej. Stikov nimava, menim pa tudi, da je bilo bolj kot ne že vse povedano. Kakšna so njegova čustva, pa tudi ne vem in jih niti ne želim komentirati," nam je dejala Nina. Ko smo jo vprašali, kako je bilo Domna ponovno srečati v zabavni oddaji Družinski dvoboj in ali je bilo med njima kaj napeto, pa je odgovorila: "Oddaja Družinski dvoboj je bila pa zabavna in fletna, s puncami smo top ekipca, kar smo tudi pokazale z zmago."

Obrnili smo se tudi na Domna, vprašali smo ga, kako se je počutil, ko je izvedel, da je med njima z Nino konec in kako se ima danes, pa nam je odgovoril, naj ga pokličemo kasneje. No kasneje se na naše klice ni več odzval.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.