Magazin > VIP
16157 ogledov

Razkrito: Za ta slovenski šov iskala kandidate in jim ponujala denar

poroka na prvi pogled, monja, janko Planet TV
Oglas je že umaknjen, Planet TV pa zadevo pojasnjuje.

Slovenska različica šova Poroka na prvi pogled se je zaključila. Prva sezona je bila uspešna, en par, Hajdi in Anže, sta ostala skupaj. Ostali pari pa so se v veliki večini razšli kot prijatelji in so ohranili stike.

Ker pa je šov največkrat posnet vnaprej, ustvarjalci oddaje že iščejo nove kandidate, ki bi bili primerni za drugo sezono. Prijave so odprte, tudi kandidate prejšnje sezone preko družbenih omrežij spodbujajo samske, naj se prijavijo.

Kot  so poročale Slovenske novice, se je pojavil oglas, preko katerega je agencija na lastno pest iskala kandidate ter jim ponujala celo plačilo.

"Za snemanje nove oddaje potrebujemo kandidate in kandidatke med 25 do 45 let. Pogoj za sodelovanje: veliko dobre volje, urejeni, samski, komunikativni, pogumni. Plačano je. Torej, pogum in prijavite se na novo serijo 'Poroka na prvi pogled'," naj bi se glasila vsebina oglasa, ki pa je že umaknjen.

Novice: Eles zaposlenemu prepovedal nastop pri Požarju - Planet TV Magazin Ob koncu Planetovega šova le razkrila, kako je dobila službo na televiziji

Planet TV smo vprašali, kaj se dogaja. Za Žurnal 24 so pojasnili: "Konkretni primer, na katerega so nas opozorili, smo preverili in takoj ustrezno ukrepali. Prijave na oddaje in šove sicer potekajo na različne načine, zbiramo jih prek spletnih prijavnic na naši strani, seveda tudi z direktnim "skavtingom" in prek za to specializiranih agencij, občinstvo pa nagovarjamo tudi prek različnih sodelovanj z drugimi mediji."

Komentarjev 1
  • Jeannette_Ross 10:46 08.junij 2022.

    Google zdaj plačuje od 99 do 140 dolarjev na uro za spletno delo od doma. Moja zadnja plača je znašala 18.537 $ od tega lahkega in preprostega dela. To je neverjetno in dobički so neverjetni. ........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦

Sorodne novice