Magazin > VIP
46580 ogledov

Ekskluzivno: To je o Kate (Poroka na prvi pogled) povedal bivši mož

poroka na prvi pogled, kate balon Planet TV
Je bivši mož spremljal šov?

Kate Balon, resničnostna protagonistka šova Ljubezen na prvi pogled na Planet TV, je Ukrajinka, ki se je v Slovenijo preselila pred dobrimi desetimi leti, leta 2011. "Na banki v Kijevu, kjer sem delala, sem spoznala Igorja Balona. Zaljubila sva se in po končanem študiju zgodovine sem se leta 2011 preselila v Slovenijo. Leta 2019 sva se sicer ločila, a ostala v dobrih odnosih. Po ločitvi sem še dve leti, dokler nisem odprla svojega salona, živela pri njem," je Kate za zurnal24.si povedala aprila in razkrila tudi, zakaj se je njuna ljubezenska pravljica končala: "Ker sva si različna in nimava skupnih interesov, razen sina, je ljubezen minila."

V kakšni luči pa bivši mož Igor vidi Kate? Za zurnal24.si je povedal, da je v šovu ni spremljal, ker resničnostnih šovov ne gleda, zelo redkobeseden pa je bil tudi glede njunega odnosa: "Najinega odnosa ne bom komentiral. Se razumeva, glede sina."

Komentarjev 2
  • Ulrich Schaffer 10:24 04.junij 2022.

    Le zakaj bi on komentiral.. Pa še v službi je taki da ne sme in najverjetneje, je to žurnal kar sam napisal brez da bi on to rekel. To debelušno in zanemarjeno baburo pa že pustite na miru. Ja Furs ...prikaži več bi tole moral malo preverit vse dela na črno brez dokumentov pod ministrstvom za gospodarstvo kje je inšpekcija

  • brkolin6 09:54 04.junij 2022.

    Takih imamo že svojih preveč,nazaj v Ukrajino !!!

Sorodne novice