Magazin > VIP
13753 ogledov

Nana Zeneli: Takšno je življenje štiri leta po selitvi v Švico

nana zeneli Facebook
Kontroverzna avtorica, resničnostna zvezdnica in nekdanja novinarka Nana Zeneli že nekaj let živi v Švici.

"Kamorkoli me življenje privede, povsod bom uspela. Učim se iz vsake izkušnje, potujem od uspeha do uspeha, od zmage do zmage. Pot me vodi k vedno večjim uspehom in v mojem svetu je vse dobro, čeprav je bilo pred štirimi leti, ko smo se preselili v Švico, zelo težko, se sedaj s ponosom ponašam z vsemi naštetimi izjavami, ki sem jih zapisala, izrekla," pravi Nana Zeneli, ki pa kljub novi karieri, peres ni postavila v kot: "Moja zadnja knjiga Vihar v politiki, se je zelo dobro prijela med ljudmi, čeprav ni bilo velikega medijskega pompa okoli nje. Materiala za nove knjige imam več kot dovolj, sem pa sedaj zelo omejena s časom, tako da ne vem še, kdaj se bom odločila in misli prenesla na papir, kasneje v knjigo."

Po turbolentnem zakonskem obdobju, pa sta v Švici miren pristan našla tudi Nana in njen soprog Gena Zeneli.  "So ljudje, ki ti ogromno lepega dajo, ti stojijo ob strani in te nikoli ne izdajo, ta stavek opisuje mojo družinsko in zakonsko življenje. Oba otroka, tako Linda, ki bo avgusta stara 18 let, kot Geni, ki bo oktobra dopolnil 20 let, iščeta srečo in prostor pod soncem na svoj način," pravi Nana.

Ali ima že kaj domotožja? "Na glas trdim, da ne. Tu je moj, najin dom, kam pa bosta otroka odšla, če bosta odšla, pa bova z Geno to vsekakor podprla, čeprav vesta, da je Švica kot država stabilna, varna in vsekakor ni primerjave s Slovenijo, vendar pa življenje je polno presenečenj in jaz sem pripravljena na vse," pove in doda: "Sama sem mnenja, da je osebna sreča odvisna le od nas samih in ne smemo pričakovati, da nam jo bodo 'pričarali' drugi. Drugi ljudje nam lahko življenje le lepšajo in ga naredijo bolj polnega, njihova dolžnost pa ni, da nam zagotavljajo srečo. Le ta je v naših rokah."

Komentarjev 5
  • nana 10:14 06.junij 2018.

    Me, myself and I = KRALJICA ❤

  • kapibara 08:27 06.junij 2018.

    A batiniranja ni več ??

  • perhan63 08:11 06.junij 2018.

    ana spet zmazek..koga zanima šiptarski par v švici..aja pa še kleptomanka je...snifa pa tud..

Sorodne novice