Magazin > VIP
2861 ogledov

Naomi Campbell zaupa temu znanemu Slovencu

Naomi Campbell Profimedia
Vsaj, kar se tiče modnih odločitev ...

Peter Movrin, modni oblikovalec, ki se je uril tudi v Londonu in Parizu, že več let niza velike uspehe v svetu svetovne modne industrije. Nazadnje se je na naslovnici Elle UK v njegovih čevljih pokazala Naomi Campbell. Peter trenutno živi v Parizu, kjer je že tako cenjen v svetu visoke mode, da je bil lansko leto povabljen celo na večerjo k francoskemu predsedniku. 

S svojimi kreacijami je prodrl tudi v Hollywood, kjer je večkrat oblekel Lady Gaga. Trenutno v Parizu živi svoje sanje in dela za znamko AZ Factory, prav njihov oziroma Petrov plašč pa je na enem izmed nastopov leta 2021 nosila tudi Jennifer Lopez. A ne le ona. Petrov kos, črno krilo je izbrala tudi Nicole Kidman, Lily Collins pa rumeno obleko, ki so jo pokazali na zadnjem pariškem tednu mode in jo zanjo malce priredili. Peter je za Pop In leta 2021 povedal, da je z Lily super sodelovati. Prav tako pa je sodeloval še z eno hollywoodsko zvezdnico, to je Demi Moore.

V Hollywood je naš oblikovalec prodrl že leta 2014. Takrat so ga povabili k sodelovanju pri tretjem delu sage Igre lakote. "Ne smem povedati preveč, morda le to, da sem s pomočjo petih ljudi naredil lepo število kostumov za tako imenovane 'bogate ljudi' v filmu oziroma prebivalce Kapitola. Zdaj je seveda vse odvisno od producentov in montaže, tako da ne vem, koliko jih bo na koncu dejansko uporabljenih in videnih. Kasneje sem od kostumografov prejel prelepo pismo zahvale in res lahko rečem, da smo lepo sodelovali," je za revijo Story takrat povedal Peter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peter Movrin (@petermovrin)


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice