Magazin > VIP
46 ogledov

Napovedal smrtno nesrečo

Kate je v Jordaniji preživela skoraj tri leta svojega otroštva in tam obiskovala Žurnal24 main
William in Kate. Težave pri zanositvi, prepiri, ločitev in celo nesreča s smrtnim izidom. To so napovedi azijskih vedeževalcev.

Azijski vedeževalci so si glede prihodnosti britanskega princa Williama in Kate Middleton neenotni. Eni jima napovedujejo rožnato prihodnost, drugi pa ločitev in celo prezgodnjo smrt.

Indijski astrolog Arun Kumar Bansal na primer ne vidi večjih težav. "Na oba vpliva Merkur. Ona je milejše narave kot on. Njegovim zahtevam in potrebam se bo prilagodila," meni predsednik zveze indijskih astrologov in dodaja, da se par ne bo veliko prepiral in da se bo Kate v svoji novi vlogi odlično znašla. Kraljica sicer še ne bo tako kmalu, saj, tako pravi Bansla, bo William na prestol sedel šele čez 15 let. Tudi otrok še ne bo tako hitro, napoved zaključuje astrolog.

Feng šui mojster je pesimističen
Anthony Cheng
iz Hongkonga, mojster feng šuija, pa paru napoveduje ločitev. A to še ni najhujše, kar naj bi jima pretilo. Težave naj bi se začele, ko bo par dopolnil 40 let. Takrat se bo princ od Kate ali ločil ali pa bo umrl v avtomobilski nesreči. Williamu polaga na srce, naj se zato izogiba tropskim krajem.

Kot še napoveduje Cheng, bo Kate še naprej uživala naklonjenost kraljice Elizabete II., se bodo pa do nje ohladila Williamova čustva. Wills, pravi Cheng, je namreč moški, ki se zelo hitro zagleda v ženske in tudi ženske vanj. "Po vsej verjetnosti bo ženo varal," je še izjavil Cheng.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.