Magazin > VIP
210 ogledov

Naša pevka brez sramu zgoraj brez

Kataya Facebook
Pevka Kataya najraje kaže svoj pravi obraz in se brez sramu v javnosti pojavlja brez ličil - takšna se oboževalcem kaže tudi na Facebooku.

Priljubljena pevka Kataya se je oboževalcem že nekajkrat pokazala brez ličil, saj se ima takšna najraje, pravi. Zato se tudi brez sramu tako sprehodi po ulici, kar je za estranice precej neobičajen podvig. "Pravzaprav se večino časa gibljem brez ličil, samo za kakšne dogodke ali nastope se bolj naličim s kvalitetnim makeupom, ki ni bil preizkušen na živalih, kar mi je najpomembnejše," poudarja in dodaja: "Obraze imamo kakršne imamo, nastopi in javni dogodki pa so družabne zadeve, na katerih si lahko privoščimo malce družbeno predpisanih smernic, če si tega seveda zaželimo. Dostikrat sem tudi nastopala samo z namazanimi trepalnicami, pa mi nihče nič ni rekel (smeh)."

Sice pa je tudi njenemu fantu ljubše, če se ne naliči, a največkrat se za to odloči sama, saj je to največkrat odvisno od razpoloženja, pravi.

Komentarjev 4
  • KOJAK 20:56 01.september 2013.

    A to je tista k jo nastavlja na Berluskonijevih jahtah.... BUNGA BUNGA PRESS

  • heavyd 14:39 01.september 2013.

    pevka? ene pesmi njene še nisem slišal, niti nisem slišal za eno njeno pesem. Tako da to da je pokazala mal kože ..je brez predmetno.

  • jocif 13:41 01.september 2013.

    Priljubljena pevka? Nikoli slišal zanjo!