Magazin > VIP
15570 ogledov

Naša pevka presrečna: "Usoda naju je združila“

žana povše Instagram
Po ločitvi je spet našla srečo.

Lani je kot strela z jasnega udarila vest, da se je pevka Žana Povše po desetih letih zveze in petih letih zakona ločila. Srečo je kmalu zatem našla v objemu hrvaškega glasbenika Borisa Tima, uspešnega violinista, s katerim sodeluje tudi poslovno.

Kot smo poročali, se je parček pred kratkim zaročil, Žano pa smo sedaj vprašali, kako je vedela, da je Boris pravi zanjo. "Kar hitro sem vedela, da je pravi. Usoda naju je združila, o tem ni dvoma,“ je povedala za naš portal in dodala, da tudi poslovno odlično sodelujeta. Skupaj namreč tudi nastopata.

"Nekako se dopolnjujeva in to nama odlično uspeva. Ko ti je nekaj namenjeno, se mi zdi, da kar samo steče. Nimava recepta, imava pa iste cilje in interese in vse, kar počneva, počneva z veliko ljubezni, tako da sva očitno popoln duo tudi v poslovnem smislu.“

Golobčka poroko načrtujeta za prihodnje leto. Načrti zanjo so že v polnem teku ... "Kje bo, še ne veva, imava pa že nekaj ponudb. Ne dvomim, da bo poroka zelo lepa in zelo vesela. Trenutno sva sicer najbolj zaposlena z nastopi, saj poletna sezona še ni končana. Pripravljamo se tudi na šolo, ki se za Kiaro začne septembra, poleg tega pa prenavljava podeželsko hišo moje prababice, tako da smo zelo pridni in aktivni. Odprla sva tudi glasbeni studio in glasbeno šolo, sproti pa še nastajajo novi načrti in cilji,“ nam je še zaupala pevka.

Preberite še: Žana z bivšim ni v dobrih odnosih

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.