Magazin > VIP
7145 ogledov

Znana Slovenka po ločitvi in težavah z bivšim spet zaročena

Žana Povše Instagram
Žana Povše je zopet našla srečo v ljubezni.

Pevka in igralka Žana Povše, za katero je travmatična ločitev, ki je še pred kratkim dvigala prah, bo ponovno skočila pred oltar. Njen srečni izbranec je hrvaški glasbenik Boris Time, s katerim sodelujeta tudi na odrih, par pa je po dobrem letu svojo zvezo okronal z morsko zaroko. 

Še na začetku poletja se je pevka hudovala nad bivšim, a očitno prav nič ne more pokvariti njene nove ljubezenske pravljice in prav je tako!

"Če bi se patološkim lažnivcem dalo zaupati ali verjeti, bi verjetno še danes imeli družino in prijatelje. Take, ki pa samo uničujejo, kradejo, ponižujejo, varajo in lažejo pa seveda ostanejo brez vsega. In za to smo na koncu krive ženske, ki dajemo takšnim ljudem vse in še več. Veliko preveč kot pa si zaslužijo. Nas to seveda izuči. Tako tudi najdemo pravo ljubezen. Druga stran pa seveda ne more prebaviti naše sreče, niti svoje krivde, zato se laži in poniževanja samo stopnjujejo. Takšni ljudje se mi iskreno zelo smilijo, še bolj pa se mi smilijo tisti, ki slepo verjamejo njihovim lažem. Over and out,“ je Žana pred časom zapisala na Facebooku.

Žana Povše | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 2
  • matermila 07:43 17.avgust 2019.

    Že spet ena znana Slovenka za katero še nikoli nisem slišal.Ana,pa kje za hudiča jih najdeš?

  • stangiulia42 15:33 16.avgust 2019.

    Web: https://creditsecours24h.com Nudimo posojilo zaposlenim, nezaposlenim, upokojencem in študentom. Ugodne obrestne mere in odplačevanje po meri ter dogovoru. Kontaktirajte : borut.martin@gmail.com / WhatsApp: +33758119861

Sorodne novice