Magazin > VIP
26927 ogledov

Žana Povše: Ločila se je in nam pokazala novega

Žana Povše Osebni arhiv
Pevka in igralka Žana Povše se je po desetih letih veze ločila, se na novo zaljubila, luč sveta pa bo kmalu ugledal tudi njen novi glasbeni projekt.

Pevka Žana Povše začenja novo pot, tako zasebno kot glasbeno. Po desetih letih ljubezni je namreč skoraj sveže ločena. "Poročena sva bila pet let, skupaj pa sva bila malo več kot deset let. V teh letih sva se odtujila, namesto da bi rasla skupaj, zato sva se naposled odločila za razhod. Mislim, da je bolje tako, kot pa da cela družina trpi zaradi najinega nezadovoljstva," nam je zaupala Žana in dodala, da si želi z bivšim možem ohraniti dobre odnose, sploh zavoljo njune hčerke Kiare: "Jaz sem v dobrih odnosih z vsemi ljudmi, ki jih poznam. Nimam ne potrebe, ne želje po prepiranju ali obtoževanju in moja vrata so vedno odprta. Sprejemam, pomagam in ljubim. Tak človek sem in trudila se bom, da bomo sčasoma lahko celo prijatelji. Sicer nikogar ne moreš prisiliti v prijaznost, ljubezen in dober odnos, če si človek sam tega ne želi, vendar ne bom obupala v gradnji nekega zdravega, prijateljskega odnosa. Za Kiaro je to zelo pomembno."

Žana Povše Salobir Magazin Žana žurala s Sylvestrom Stallonom

Žana pa je zelo kmalu po ločitvi spoznala novo ljubezen, Borisa, s katerim sodeluje tudi pri svojem novem albumu. "Res je, na novo sem zaljubljena. Zelo. Moja nova ljubezen je Boris Time, violinist, ki pa tudi zelo uspešno gradi svojo glasbeno kariero. Zdaj skupaj ustvarjava glasbo, postavljava glasbeni studio in končujeva tudi moj glasbeni projekt - nov album, katerega pišem že skoraj pet let. V kratkem bo izšel prvi singl z naslovom So Close So Far, na katerem bo predstavljen tudi Boris kot violinist, pri produkciji pa so mi pomagali z grammyji nagrajeni producenti 1500 or nothin in pa tudi moj dolgoletni prijatelj in sodelavec Josip Miani- Pipi,"  še dodaja.

Žana Povše | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Komentarjev 4
  • TistoPravo 17:28 16.maj 2018.

    Si je najdla novega da ga ugrabi ;)

  • supreme 09:43 16.maj 2018.

    Na pamet..... Se je skurbala s tem Borisom, Salobir je zvedu....in je slo narazen....nevem zakaj se vse tko olepsuje.....nbena ne najde tko hiter nove "ljubezni" je ze kr nekaj casa trajalo ,sa lohk kj tazga izjavi

  • mercedesb 07:36 16.maj 2018.

    Kdo,igralka in pevka, WTF,prvic slisum,tako isce pozornost,z locitvijo,bog pimagaj

Sorodne novice