Magazin > VIP
17782 ogledov

Pevka Žana z bivšim možem ni v dobrih odnosih

Žana Salobir C.C.
Pevka Žana se je na družbenem omrežju razjezila.

Lani je odjeknila vest, da se je pevka Žana Povše Salobir po desetih letih zveze in petih letih zakona ločila od moža Danija, s katerim imata 11-letno hčerko.

Kot nam je lepotica, ki smo jo videli tudi v šovu Znan obraz ima svoj glas, takrat povedala, si želi biti z bivšim v dobrih odnosih. "Nimam ne potrebe ne želje po prepiranju ali obtoževanju in moja vrata so vedno odprta. Sprejemam, pomagam in ljubim. Tak človek sem in trudila se bom, da bomo sčasoma lahko celo prijatelji. Sicer nikogar ne moreš prisiliti v prijaznost, ljubezen in dober odnos, če si človek sam tega ne želi, vendar ne bom obupala v gradnji nekega zdravega, prijateljskega odnosa.“

A paru to očitno ni uspelo ...

Žana Povše in Dani Salobir | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

"Če bi se patološkim lažnivcem dalo zaupati ali verjeti, bi verjetno še danes imeli družino in prijatelje. Take, ki pa samo uničujejo, kradejo, ponižujejo, varajo in lažejo pa seveda ostanejo brez vsega. In za to smo na koncu krive ženske, ki dajemo takšnim ljudem vse in še več. Veliko preveč kot pa si zaslužijo. Nas to seveda izuči. Tako tudi najdemo pravo ljubezen. Druga stran pa seveda ne more prebaviti naše sreče, niti svoje krivde, zato se laži in poniževanja samo stopnjujejo. Takšni ljudje se mi iskreno zelo smilijo, še bolj pa se mi smilijo tisti, ki slepo verjamejo njihovim lažem. Over and out,“ je Žana, ki je novo ljubezen že pred časom našla pri violinistu Borisu, s katerim sodeluje tudi poslovno, pred nekaj dnevi zapisala na Facebooku.

Danija Salobirja smo vprašali, kako komentira njene besede. Povedal je, da v hčerino dobro ne želi razlagati podrobnosti težav, saj ne želi, da bi se situacija med njim in Žano še dodatno poslabšala.

Komentarjev 6
  • saso50 11:02 03.julij 2019.

    Tole je pa tragedija svetovnih razsežnosti...

  • Fredi34 10:04 03.julij 2019.

    Katera pa je z bivšimi v dobrih odnosih no... Ne nas basat s takimi članki.

  • kapibara 07:59 03.julij 2019.

    Seveda se zalaga za dober odnos. Saj ima keš, katerega ljubiteljica je..