Magazin > VIP
5250 ogledov

Naša voditeljica objavila posnetek nesreče, ki bi se lahko zanjo slabo končala

maja pinterič Facebook
5. decembra praznuje svoj "drugi" rojstni dan …

Voditeljica, igralka in Playboyevo dekle Maja Pinterič, ki je bila lansko leto tudi sovoditeljica EME, se je včeraj spominjala dneva, ko se je "ponovno rodila".  

"Danes je moj drugi rojstni dan. 5. decembra 2015 sem se peljala na svojo predstavo, a pristala nekje drugje. Vesela, da sem cela in da me varujejo prave zvezde. Avto pa totalka. Mami, nekoč ti kupim novega. Še dolgo, dolgo za tem sem se zelo bala vožnje, razmišljala sem o vseh ostalih potovalnih možnostih, samo, da se sama izognem vožnji. Pravzaprav sem bila anksiozna mačka, kar se vožnje tiče. Vse do letos. In to mi je šlo zelo na živce," je Maja zapisala in Instagramu in pokazala tudi fotografije grozljive nesreče.

Maja Pinterič | Avtor: Instagram Instagram

Dolgo časa se je bala vožnje z avtomobilom, pred kratkim pa se je strahov otresla s pomočjo te terapije. "Potem me je oktobra vesolje pripeljalo do najbolj čudovite punce Feva Kristine in njenih astroloških terapij. Kot 'gospa popolna' sem seveda mislila, da nimam nobenih težav, ha ha ha. Jih imam, veliko in ena izmed teh je, da sem popolni 'control freak'. Preračunaj in obvladuj vse. In tako sva se dotaknili tudi mojega strahu pred vožnjo z avtom. Stvari, ki so v tvoji moči, lahko nadzoruješ. Vsega kar ni, pa žal ne moreš. Zato se je brez veze v naprej obremenjevati za stvari, na katere sami nimamo vpliva. Lahko sem dovolj pametna, da znam prilagoditi svojo vožnjo glede na okoliščine, kaj več pa mi ne preostane. Preostane mi v bistvu samo to, da se stvarem prepustim in jih ne poskušam nadzorovati, ker jih ne morem," je še zapisala. 

Maja Pinterič | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 13:34 06.december 2021.

    Pojma nimam kdo ta punca je. No, super pa da se ji ni nič hujšega zgodilo.

Sorodne novice