Magazin > VIP
196 ogledov

Nasilnega polbrata Meghan Markle aretirali

meghan markle Profimedias
Se bo britanska kraljeva družina odzvala na aretacijo polbrata Meghan Markle, ki je že nekaj časa v zvezi s princem Harryjem?

V četrtek so aretirali polbrata Meghan Markle, igralke, ki je osvojila srce britanskega princa Harryja. Thomas Markle Jr. se je v vinjenem stanju sprl z neko žensko, potegnil pištolo in jo usmeril v njeno glavo. Policija je potrdila, da so 50-letnika po plačilu kavcije, to je plačala njegova bivša žena Tracy Dooley, izpustili. "Upam, da to ne bo preveč ponižujoče za Meghan. Tom je, odkar se Meghan dobiva s Harryjem, izkusil malo slave in pozornosti. Želi ji samo najboljše. Zanjo se veseli in zelo je ponosen nanjo,“ je povedala Dooleyjeva.

Radar še poroča, da naj bi dvor, ko je izvedel, da je bila zvezdnica že poročena, pritiskal na Harryja, naj se z lepotico razide. Kako se bo kraljeva družina odzvala na ta škandal?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.