Magazin > VIP
14865 ogledov

Ne boste verjeli, kaj se dogaja Aniki Horvat in Tinkari Kovač!

tinkara kovač mediaspeed
In to po vseh teh letih na naši glasbeni sceni ...

Glede na to, da sta letošnji zmagovalki festivala Melodije morja in sonca Anika Horvat in Tinkara Kovač že stari "mački" tega tradicionalnega poletnega festivala, nas je zanimalo, ali se je morda na letošnji prireditvi zgodilo kaj prav posebno zanimivega, kar jima je ostalo v spominu. Anika Horvat nam je zaupala: "Na začetku sem bila kar malo skeptična, ker sva bili s Tinkaro prvi nastopajoči na letošnjih melodijah. Prej sem vedno nastopila bolj med zadnjimi in nekako se me je prijelo prepričanje, da je to nekakšen recept za dobro uvrstitev, ne nazadnje tudi za zmago. A sem Tinkari pred nastopom rekla, da je v tem, da nastopiva kot prvi, tudi neka prednost, saj bova lahko potem lepo v miru gledali in poslušali preostale, ki bodo nastopili za nama. Zanimivo je tudi to, da se s Tinkaro nikoli ne pogovarjava o oblekah, kaj bova oblekli. Tinkari sem samo povedala, kakšne barve bo moja obleka in na koncu je Tinkara izbrala enak odtenek zelene, kot sem jo imela sama v pisani barviti druščini na obleki."


A to še ni vse! Ne boste verjeli, kaj se jima dogaja v zadnjih letih! Anika in Tinkara sta se spoznali leta 1995, ko je Anika Horvat nastopila s pesmijo Plima in osvojila drugo mesto. "Vendar takrat še nisva bili prijateljici, to sva postali kasneje, ko so naju združili skupni nastopi. Zdaj lahko rečem, da se s Tinkaro razumeva praktično brez besed, kot bi bili dvojčici," nam v smehu zaupa Anika. A nekaj je v zadnjem času še posebno zanimivo, Aniko in Tinkaro ljudje stalno zamenjujejo. "To se dogaja praktično povsod. Meni pravijo Tinkara, Tinkari rečejo Anika. Ravno na letošnjih melodijah Morja in sonca mi je ena izmed nastopajočih rekla: "Tinkara, mi lahko, prosim, pomagaš zapeti zadrgo." Ko sem odšla na oder, me je tajnica žirije tudi prekrstila v Tinkaro. Sem ji rekla, da nisem Tinkara in se mi je nato zmedeno opravičila. Prav smešno je že postalo to."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice