Magazin > VIP
72749 ogledov

Škandal na Melodijah morja in sonca? Eva Boto se počuti prikrajšano

Eva Boto Instagram
Velika favoritka občinstva je ostala praznih rok …

Eva Boto je bila s skladbo Kdo ti bo dušo dal? ljubljenka občinstva letošnjih Melodij morja in sonca, ki ji je podelilo največ možnih točk, a je "izvisela" zaradi točk strokovne komisije. Na koncu je bila s 27. točkami izenačena s skladbo Tatjane Mihelj Ples v Dežju, ki pa je dobila višjo oceno strokovne komisije in zato zmagala. Eva je od občinstva (radio in telefonsko glasovanje) dobila 24 točk, Tatjana le 15, je pa zato strokovna komisija (Pavle Plahutnik, Simona Moličnik, Igor Misdaris, Tinkara Kovač in Dajana Makovec) Tatjani podelila kar 12 točk, Evi pa le 3 točke, kar je pevko močno presenetilo, kot je povedala po festivalu.

"Tri točke strokovne komisije so me presenetile, priznam. Ne nazadnje je to daleč najnižja ocena, kar sem jo kdaj dobila od kakšne strokovne komisije. Ampak ni potrebe, da se jezimo zaradi tistih treh točk, ker vsi vemo, kaj je tisto, kar je pri pesmi pomembno – ljudje in koncerti. Pa seveda upam, da jo boste res velikokrat slišali tudi po radijskih postajah. Videospot pa še prihaja," je Eva za portal Evrovizija.com zaupala Aleshu Maatku.

Glede na to, da sta avtorja Evine skladbe Jan Plestenjak in Žan Serčič, velika glasbena strokovnjaka, poslušalci pa jo obožujejo, smo za pojasnilo njihove odločitve poklicali tudi članico strokovne žirije Tinkaro Kovač, ki nam do objave še ni odgovorila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EVA BOTO (@eva_boto)

Komentarjev 8
  • mike5 08:38 18.julij 2021.

    mogoče pa ni nihče pomislil , da so si avtorji to skladbo mal priredili...in je strokovna komisija to prepoznala...men se zdi ful v enem delu podobna komadu, Best fake smile...al pa se motim...

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 01:42 17.julij 2021.

    Tale pesem pa meni ni prav nič posebnega, pa mi je čisto vseeno kdo je avtor in kdo izvajalec.

  • Ender3 12:58 16.julij 2021.

    Od kdaj je J.Plestenjak strokovnjak ?

Sorodne novice