Magazin > Film & Glasba & TV
4607 ogledov

Pri uresničitvi te želje je Evi Boto na pomoč priskočil Jan Plestenjak

Eva Boto Mediaspeed
Prihodnjo soboto bo dan D ...

Pevka in radijka Eva Boto je pri svojih 25-letih uspela že marsikaj ... Pri komaj 16. letih je zmagala na Misiji Evroviziji oziroma na Emi in nas kot najmlajša predstavnica zastopala na Eurosongu. Zmagala je na festivalu Slovenska popevka, pa tudi v šovu Znan obraz ima svoj glas, kjer je pokazala, da lahko posnema tako reperja kot narodnozabavno pevko. A v zbirki svojih zmag manjka Evi ena, ki ki ji ne da miru. To je zmaga na Melodijah morja in sonca, kjer je nastopila leta 2021 in jo z 2. mestom le za las zgrešila. 

"Res si želim zmagati na tem festivalu, ki ga spremljam že od otroštva, to bi mi res veliko pomenilo,"  je povedala simpatična Eva, ki je to poletje sicer polno zasedena in jo med drugim lahko vidimo tudi v koncertni komediji Špas teatra Mala terasa.

Eva Boto postarana Magazin Ob novih fotografijah Eve Boto boste obnemeli

Na Melodijah morja in sonca, ki bodo prihodnjo soboto, se bo Eva predstavila s pesmijo Kdo ti bo dušo dal, ki govori o ekološkem pristopu do morja kot vira življenja. Evi je z besedilom priskočil na pomoč Jan Plestenjak, s katerim je pred 9 leti že navdušila z uspešnico To leto bo moje, ki je bila ena največkrat predvajanih uspešnic leta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.