Magazin > VIP
12061 ogledov

Ne more odmakniti rok od slavne dedinje, bo tokrat zdržalo?

Paris Hilton
1/6
Profimedia
Videti je, da je Paris Hilton pri 40-ih končno našla srečo v ljubezni …

Po dobrem letu zveze se je Paris Hilton na svoj 40. rostni dan februarja letos zaročila. To je za bogato dedinjo imperija Hilton že četrta zaroka in upamo, da ji bo tokrat končno uspelo stopiti pred oltar. "Ko najdeš sorodno dušo, ne da samo veš, čutiš to. Z mojo ljubeznijo sva skupaj od prvega zmenka, za moj rojstni dan pa je organiziral poseben izlet v tropski raj. Ko sva se po večerji sprehajala po plaži, me je Carter pripeljal do zapuščene kabane, okrašene z rožami in pokleknil. Rekla sem, da. Da za večno. Ni druge osebe, s katero bi raje preživela večnost," je o svojem zaročencu Carterju Reumu takrat zapisala Paris.

Pol leta po zaroki metuljčki očitno ne popustijo. Golobčka se trenutno namreč mudita na Sardiniji, kjer Carter ne more umakniti rok od svoje bogate zaročenke. Poljubi in dotiki kar dežujejo in vidi se, da sta v devetih nebesih. Par pa si tudi zelo močno želi otrok, natančneje, dvojčkov. "Po poroki. Moja obleka se šiva in rada bi, da bi mi lepo pristajala. Zato bom definitivno še počakala,“ je Paris povedala julija in dodala: "Komaj čakam, da bom nekoč imela otroke. Imela bom hčerko, ki jo bom poimenovala London. Sina bom poimenovala po mestu, državi ali deželi. Ime sem že izbrala, a ga še ne bom razkrila. To bo presenečenje."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice