Magazin > VIP
6739 ogledov

Nekdaj najlepše na svetu še danes burijo domišljijo!

Candice Swanepoel, Doutzen Kroes
1/8
Profimedia
Še vedno brezhibne ...

To kar so bile v devetdesetih za modni svet Naomi Campbell, Linda Evangelista, Cindy Crawford in Claudia Schiffer, so bile v prejšnjem desetletju manekenke, ki so delale za blagovno znamko spodnjega perila Victoria's Secret. Podjetje je dolga leta prirejalo elitno modno revijo, kjer so sodelovala le najlepša dekleta iz modne industrije, poimenovali pa so jih kar Victorijini angelčki, saj so na revijah vedno nosile pisana in ekstravagantna angelska krila. 

Podjetje se je kasneje znašlo v težavah, saj so nekatere manekenke leta 2020 za New York Time spregovorile o neprimernem vedenju enega od vodilnih mož, Eda Razeka, in tudi imetnika modne hiše Lesa Wexnerja, ki zoper svojo dolgoletno desno roko ni ukrepal. Razek naj bi bil v dobrih odnosih s pedofilom Jeffreyjem Epsteinom, ki je poskušal manekenke rekrutirati za svoje zasebne zabavice. "To je bila avdicija za prostitutke. Občutek sem imela, da sem v peklu,“ je povedalo eno od deklet. Več o tem TUKAJ.

Veliko Victorijinih angelčkov si je ustvarilo uspešne kariere v svetu mode in še danes veljajo za ene najbolj iskanih modelov. Med njimi tudi Candice Swanepoel (34), Doutzen Kroes (38) in Joan Smalls (35), ki so se ta teden zabavale na jahti, ki je plula ob grškem otoku Mikonos in pokazale, da so njihove postave še vedno brezhibne. Nekdanje angelske lepotice, ki si še vedno zaslužijo ta vzdevek, si oglejte v galeriji.  

Komentarjev 1
  • Boschtjan Zupanchich 20:49 28.avgust 2023.

    Problem je, da Bolj kot je neka ženska lepa na zunaj, Bolj je Grda na Znotraj, kar pa pomeni, da je zraven še toliko Bolj Zabita/Neumna !!! ! !!! In To So Dobro vedeli že Staroegipčani !!! ! !!!