Magazin > VIP
21399 ogledov

Nekdanja misica Janja Zupan: Ji je danes žal, da ni mama?

Viktorji, Janja Zupan Saša Despot
Miss Slovenije 1994 Janja Zupan je pri 44-tih že skoraj tri desetletja srečna s svojim možem Igorjem.

Lepotico Janjo Zupan najbolj poznamo po nazivu miss Slovenije 1994, svetlolaska pa je že od najstniških let zvesta plesu in možu Igorju, s katerim sta skupaj že 27 let. Parček velja za enega najbolj srečnih estradnih parov pri nas in čeprav se svoje zveze nikoli nista odločila okronati z otrokom, Janja te odločitve ne obžaluje: "Jaz imam rada otroke, morda je bilo vmesno obdobje, tam, ko si okoli trideset, a je šlo to s kariero in plesom mimo. Tako je prišlo in danes mi ni žal. Tako je bilo prav, mora biti prav."

Sicer ima Janja svojo šolo plesa, kjer vsako popoldne uči in tako moža med tednom ne vidi prav pogosto. "Že četrto leto imam svojo plesno šolo in od ponedeljka do petka učim. Prvo in drugo stopnjo družabnih plesov, ob petkih preplesavamo, učim pa tudi individualno in bodoče mladoporočence. Vedno več ljudi pleše, vedno več je tudi konkurence, plesnih šol, kar je dobro. Popoldneve tako delam, konce tedna pa z možem izkoristiva za potovanja, saj se čez teden skoraj ne vidiva. Ko on ob štirih pride iz službe, jaz ravno grem. Rada greva v Avstrijo in Italijo, malo v naravo, malo v prestolnice," pravi. 

Metka Albreht Magazin Kaj danes počnejo nekdanje misice?

Je skrivnost njunega srečnega zakona ravno v tem, da nista stalno skupaj? "Tudi. Seveda vedno kaj pride, a če se znaš pogovoriti in iti dalje, si zmagal. Znati je treba potrpeti. Morda sva se pa tudi ta prava dva našla, saj sva skupaj že od sedemnajstega leta. Septembra sva imela 15. obletnico poroke in sva jo proslavila ob Gardskem jezeru," še dodaja Janja, ki se še vedno lahko pohvali z manekensko postavo, kakršno je imela pred skoraj petindvajsetimi leti. 

Komentarjev 3
  • 216c26c54b211c9cd98531b9779a844f845aa0eb 20:49 22.avgust 2023.

    Bi bla za en krog.

  • romzy 14:30 08.oktober 2018.

    Ni želje po reprodukciji.....?! ,če so težave ok. drugače pa zakon brez otrok...halo.

  • Pepe007 11:54 08.oktober 2018.

    Njena odločitev, ki pa je verjetno povezana še s čim o čemer ni želela govoriti. Zakaj pa bi?