Magazin > VIP
61140 ogledov

Nepričakovano: To je moral Edi Pucer storiti med vodenjem poročil

Edi Pucer Voyo
Dejansko se mu je zataknilo.

Med vodenjem oddaj se voditelji včasih znajdejo v večjih ali manjših zagatah, ki preprečijo, da bi vodenje potekalo popolno. To se je v ponedeljkovi informativni oddaji na POP TV zgodilo voditelju Ediju Pucerju, moral se je odkašljati, saj se mu je zaletelo. Med prispevkom o direktorju Nacionalnega inštituta za javno zdravje Milanom Krekom in ministru za zdravje Danijelom Bešičem Loredanom, se je Pucerju zaletelo in ukrepati je moral tako, da se je glasno odkašljal. "Se opravičujem," je ob tem dejal gledalcem, nato pa profesionalno izpeljal dalje.

Nikakor pa njegov primer ni edini, v javnosti še vedno odmevajo zadnji najbolj očitni.

Največji zdrsi naših voditeljev v zadnjem času

Še topel je spodrsljaj iz finalne oddaje šova Znan obraz ima svoj glas. Voditelja Peter Poles in Sašo Stare sta se pošalila in izžrebancu, ki je prejel nov avto dejala, da kličeta iz mestnega redarstva. To je bilo dovolj, da je gospod prekinil vezo in se ni več javil. Voditelja sta se incidentu sicer nasmejala, a za nekaj trenutkov je nastala tudi zadrega.

Peter Poles | Avtor: Voyo/Printscreen Voyo/Printscreen

Padec Zmaga Jelinčiča

Znani politik Zmago Jelinčič je padel na enemu izmed zadnjih soočenj pred letošnjimi volitvami. Ko je med oddajo, ki jo je vodil Igor Pirkovič, protestno zapustil studio, se je zapletel in slišal se je močan pok. Politik se je sicer takoj oglasil, da je še živ, so pa na njegov račun šale krožile še nekaj časa.

Miša Molk igralko soočila z dejstvom, da je lezbijka

V televizijskem intervjuju Z Mišo je voditeljica Miša Molk soočila igralko Mio Skrbinac s dejstvom, da je lezbijka. Odziv igralke je bil osupljiv, bila je ogorčena in dejala je, da o tem ne želi govoriti, da tega nikoli ni javno outirala. Kmalu pa je po medijih zakrožil video, ki je dokazal, da se je igralka outirala že leta 2019.

Komentarjev 7
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 17:20 08.junij 2022.

    Kiksi? Meni se samo zdi da je bilo vse skupaj slabo zrežirano. Tole z Pucerjem sicer ne vem, vse ostalo pa.

  • Ender3 14:53 08.junij 2022.

    Naši mediji postajajo greznica. Informativno oddajo na POptv gledamo več kot desetletje z istimi voditelji, isto sceno in konceptom. Ničesar ne spreminjajo in ob vsem se hvalijo z visoko gledanostjo. Kar predvajajo v pop.poročilih, potem ponovijo v osrednem in večernem ...prikaži več terminu. Na koncu dobiš več informacij od nepotrebnih oglasov kot, od naveličanih obrazov voditeljev . Ga. gl.urednica Kos-Slokar to ni vredno snemati in predvajati.

  • Toni 12:32 08.junij 2022.

    Ob omembi Kreka in njegovih govorov se vsem zaleti, ne samo Ediju.