Magazin > VIP
1718 ogledov

Neverjetno, kaj je kupec naredil z jakno Olivie Newton-John

olivia newton-john Profimedia
To je z legendarnim kosom Olivie Newton-John naredil kupec ...

Oboževalec Olivie Newton-John je njeno legendarno jakno iz filma Briljantina, ki jo je nosila leta 1978, prejšnji mesec na dobrodelni dražbi kupil za 243.200 dolarjev, nato pa naredil nekaj, kar je vse pustilo brez besed. Še zlasti Olivio.  Igralka, ki se bori z rakom na dojki, je verjetno mislila, da je eden njenih največjih spominom odšel za vedno, a se je zmotila. Kupec, ki želi ostati anonimen in pravi, da je njen največji oboževalec, je igralko presenetil z ogromno roza škatlo, v kateri ji je vrnil ikonični kos, črno usnjeno jakno.

"Ta jakna pripada vam in vsem združenim dušam, ki vas ljubijo, za katere ste zvok njihovega življenja. Ne sme sedeti v milijonarjevi omari, le zato da bi se hvalil v podeželskem klubu. Zaradi tega jo ponižno in s spoštovanjem vračam v roke lastnice, in to ste vi," je prejšnji teden v Los Angelesu povedal anonimni kupec. 

Olivia je bila nad gesto seveda močno ganjena. "Ali ste resni? Kako sladko," je bila navdušena. Kupec je sicer želel za javnost ostati anonimen, zato so njegov obraz v videu zakrili, menda pa je zdravnik, ki se ukvarja z medicinsko tehnologijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice