Magazin > VIP
2598 ogledov

Nezakonski otroci: 130 oseb se bori za pedofilovo premoženje

Jeffrey Epstein Profimedia
Zloglasni pedofil, ki je imel na računu več kot pol milijarde dolarjev, si je lani sodil sam.
Avgusta lani se je v ječi obesil Jeffrey Epstein, ki so ga obtožili trgovine z mladoletnicami za spolno izkoriščanje in zarote za trgovino z mladoletnicami za spolno izkoriščanje. Milijonar je imel zelo vplivne prijatelje, ki jih je zelo rad gostil v svoji vili, kjer naj bi prirejali divje zabave. Njegovo premoženje je ocenjeno na 635 milijonov dolarjev, kdo ga bo dobil, za zdaj še ni znano, saj Epstein nima dedičev. Nikoli ni bil poročen in nima otrok. Vsaj uradno ne …
princ andrew Magazin Katastrofa: S tem intervjujem si princ Andrew ni naredil usluge
Podjetje Morse Genealogical Services, ki izvaja teste očetovstva, je lansiralo posebno spletno stran, Epsteinheirs.com, na kateri pozivajo vse, ki menijo, da bi lahko bili otroci zloglasnega pedofila, naj se javijo. Predvidevajo namreč, da je Epstein nehote oplodil več mladoletnic. Doslej se je oglasilo 386 ljudi, piše Krone, od tega jih več kot 130 meni, da je milijonar njihov oče. "Čisto mogoče je, da je bil zaradi njegovega razuzdanega življenjskega stila spočet nezakonski otrok,“ so razložili na strani.

Morebitni dedič pa ne bo podedoval celotnega premoženja, saj obstaja več kot 20 žrtev, ki zahtevajo odškodnino. S tem denarjem bodo pokrili tudi sodne stroške, večino pa bo podedoval Epsteinov brat Mark.

Na Joongli je vedno zabavno!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.