Magazin > VIP
26978 ogledov

Nič več Windsor: Harry in Meghan nameravata prevzeti nov priimek

meghan markle, princ harry Profimedia
Želita se znebiti še zadnje povezave z dvorom.

Princ Harry in Meghan Markle sta pred tremi leti spakirala kovčke in za seboj pustila življenje na britanskem dvoru. Odnosi v družini so bili skrhani že prej, njuna selitev v ZDA pa je razkol - še zlasti med bratoma - poglobila. 

Kako hudo je bilo na Otoku, sta Meghan in Harry razkrila v pogovoru z Oprah Winfrey. Nekdanja igralka je med drugim povedala, da ni želela več živeti. Še več je par razkril v dokumentarni seriji za Netflix, Harry pa nato še v svojih spominih, ki jih kraljica Elizabeta na srečo ni dočakala. 

Par je imel velike načrte. Pogodbe nista podpisala le z Netflixom, ampak tudi s Spotifyjem. Ta je Meghanin podkast sicer pred kratkim ukinil. Je zvezdnica poslušalce vlekla za nos?

Sedaj si bosta morala izmisliti še kakšen nov projekt, še prej pa bo, kot pravijo, na vrsto prišla sprememba priimka. To je razkril strokovnjak za kronane glave Tom Bower. V pogovoru za GB News je izjavil, da se želita Sussexa znebiti še zadnje povezave z dvorom in priimek Windsor zamenjati za drug priimek - Spencer. Tako se je pred poroko pisala princesa Diana. "Kar je pri preimenovanju Sussexov zares zanimivo, je to, da se je Meghan odločila, da je njen življenjski cilj postati Diana," je povedal Bower, ki trdi, da je spremembo priimka predlagala vojvodinja. "Postala bi Meghan Spencer - nova Diana," je še dodal. 

 

Komentarjev 5
  • Lion0077 18:21 26.junij 2023.

    Dober, da je tok bose med Evropo in Ameriki. Lahko bi vmes zrasla ena Atlatikarktika, kjer bi bili ledeniki visoki 9000 + m.

  • dare326 16:22 26.junij 2023.

    Saj Harry ni niti malo podoben Sussexom, zato bo prevzel priimek po mami. Verjetno je to tudi glavni vzrok sporov.

  • Ender3 15:06 26.junij 2023.

    Ta avtor je pa vreden tujega denarja, da piše takšne nepomembne rumene vsebine. Fuuuuuj !