Magazin > VIP
23391 ogledov

Nika Zorjan razkrila vzrok odhoda s pevskih odrov

Žalostna zgodba, a s srečnim koncem.

Priljubljena slovenska pevka Nika Zorjan je aprila naznanila, da se umika z glasbenih odrov. Takrat je povedala, da nas včasih telo prisili, da se ustavimo in vzamemo čas zase in da potrebuje vsaj mesec dni pevske pavze. Konec junija je s pevcem Rokom Piletičem posnela kratek video, kjer je namignila, da ima težave z glasilkami.

Zdaj pa je Nika delila daljši video na Instagramu, kjer je povedala, kaj se je v resnici dogajalo. Že nekaj časa je opažala, da se ji po nastopu glas ne 'postavi nazaj' in da komaj govori. Šla je k foniatru in povedal ji je, da ima polip oz. vozliček na glasilkah. Med okrevanjem Nika ni smela niti peti niti preveč govoriti. "To me je zelo prizadelo, saj sem po naravi klepetulja in ker po naravi prehitro govorim, še posebej, kadar uporabljam prekmursko narečje, se glasilki se med sabo udarjata in to poslabšuje proces zdravljenja," je povedala Nika.

"Najhujše je to, da ni zdravila, ampak je čas tisti, ki bo pokazal, kdaj bodo glasilke zdrave," je dodala Nika, ki je med okrevanjem redno hodila k učiteljici petja in k logopedinji. "To je bila lekcija za življenje in opomnik, naj še bolj cenim svoje glasilke. Vse se zgodi z razlogom," je povedala. Ker rada deli utrinke svojega življenja na družbenih omrežjih, je razkrila tudi, zakaj se je pri tej stvari odločila, da jo zadrži zase: "Bala sem se člankov, npr. Nika Zorjan ostala brez glasu, ker sem bila žalostna in za mano je težko obdobje. Prav tako se o tem premalo govori, saj to v Sloveniji ni tako redek pojav. Sploh pa ne bi govorila o tem, kaj bi bilo, če ne bi smela več peti." Nika se je zahvalila vsem, ki jo podpirajo in delila prihajajoče nastope. Pod videom so se zvrstili mnogi pozitivni komentarji, mnogi znani so ji prilepili srček ali pa napisali, da se vse zgodi z razlogom in da zdaj še bolj sije.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar care
    care 09:01 21.avgust 2023.

    Kaj to je ona, ki je po desetih letih uspešne kariere izdala prvi album. Only in Slovenia. aaahahaha