Magazin > VIP
60842 ogledov

Njegov boj se je končal: 41-letni igralec za vedno zaprl oči

Nick Cordero Instagram
"Ne verjemite temu, da zaradi covida umrejo le starejši in slabotni.“

Igralec Nick Cordero je v krogu svoje družine umrl zaradi zapletov, ki so nastali po okužbi s covid-19. S tonyjem nagrajeni zvezdnik Broadwaya je dočakal le 41. let.

Za svoje življenje se je v bolnišnici boril več kot tri mesece. "Bog ima novega angela. Nick je bil kot svetla luč. Vsem je bil prijatelj, rad je poslušal, pomagal in se pogovarjal. Bil je neverjeten igralec in glasbenik. Rad je imel družino in rad je bil oče in mož,“ je na Instagramu zapisala njegova vdova Amanda.

Cordero je v bolnišnico prišel 30. marca. Njegovo stanje se je hitro poslabšalo. Zadelo ga je več manjši kapi, zaradi krvnih strdkov so mu morali amputirati nogo, dobil je sepso, za nekaj časa so mu vstavili srčni spodbujevalnik. Dolgo časa je bil priklopljen na ventilator in v nezavesti. Njegova pljuča so bila tako poškodovana, da so zdravniki predlagali presaditev pljuč, ki pa je igralec ni dočakal. Za seboj je pustil enoletnega sina.

Na njegovo smrt so se odzvale številne znane osebnosti, med drugim tudi Zach Braff. "Iskreno vam povem, da bolj prijaznega bitja od njega še nisem srečal. Ne verjemite temu, da zaradi covida umrejo le starejši in slabotni. Hvaležen sem za najin skupni čas,“ je zapisal.

Komentarjev 3
  • leka 15:01 09.julij 2020.

    Imel je več kapi, amputirali so mu nogo zaradi krvnih strdkov, zaradi tega je umrl, ne zaradi Covida. Za Covidom umirajo tudi mlajši imate v tekstu. Bullshit.

  • Avatar Soffistessa
    Soffistessa 00:55 07.julij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- H︆︆︆︆o︆︆s︆︆s︆︆︆︆et︆︆︆︆.︆︆︆︆C︆︆o︆︆m

  • NeAnonimni 09:52 06.julij 2020.

    Raje napišite s čim se je covid zapletel, da je umrl "zdrav" 41 letnik.