Magazin > VIP
5624 ogledov

No, pa je Raiven le komentirala škandal z RTVS izborom

Raiven RTVSLO
To je povedala.

V začetku januarja naj bi KPK prejela prijavo, da naj bi pri izboru letošnjega predstavnika ne Evroviziji prišlo do nepravilnosti. Za N1 so takrat na KPK potrdili, da se ukvarjajo s primerom, vendar podrobnosti niso razkrili. Kot so jim pojasnili, bodo zadevo preverili z "vidika vseh sumov kršitev iz naših pristojnosti". 

Kasneje je s položaja odgovornega urednika Razvedrilnega programa TV SLO odstopil Vanja Vardjan, da bi omogočil nepristransko ugotavljanje dejstev pri izpeljavi projekta izbor za Pesem Evrovizije. Spomnimo se, da je oktobra lani RTV Slovenija objavila vabilo za sodelovanje pri izboru predstavnika za Pesem Evrovizije. Med štirimi skladbami, ki bi se uvrstile v ožji izbor, naj bi izbirali slovenskega predstavnika v posebni oddaji. Vendar do tega ni prišlo, saj so v začetku decembra sporočili, da so že izbrali predstavnika, in to je Raiven. Po tej odločitvi se je začelo zastavljati čedalje več vprašanj.

Raiven škandala ni komentirala vse do zdaj, ko je na Instagramovem profilu od Style Over.Net odgovarjala na 10 hitrih vprašanj. “Zakaj se nisi odzvala na RTV škandal,” se je glasilo vprašanje. Raiven je odgovorila: “Se nisem odzvala? Ne vem, mislim, da je to stvar, ki nima zveze z mano, ampak s postopkom RTV-ja.”

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.