Magazin > VIP
8156 ogledov

Noemi iz Bara: S fantom sedaj na bojni nogi

noemi jugovac Planet TV
Noemi je šov Bar v soboto zapustila prostovoljno.

Ko so po razglasitvi rezultatov povedali, da lahko, čeprav ste prejeli manj glasov od Sandija, ostanete v šovu, niste bili videti preveč srečni. Zakaj?
Ni bilo pošteno. Ljudje so glasovali, zato je bila ta odločitev zame šok. Če bi voditelja povedala, da bo šel denar od glasovanja v dobrodelne namene, bi se morda drugače odzvala. Sem si pa želela zapustiti šov, ker se med sotekmovalci nisem dobro počutila. Poleg tega menim, da nima več smisla tekmovati, ko enkrat izgubiš na glasovanju. Takšna stvar te demotivira. 

noemi jugovac Noemi je bilo dovolj Magazin Šok v Baru: "Folk glasuje, oni pa trošijo naše pare in ne upoštevajo glasov“

Zakaj se niste več dobro počutili med sotekmovalci?
Razumela sem se le s Katarino, najbolj pa me je razočaral Matej, ki ni stal za svojimi besedami. Po odhodu sem sicer slišala, da je jokal za mano. Tudi to se mi zdi nenavadno. Rekel je, da želi, da v šovu ostane Sandi, nato pa joka  … Za Kristiana, s katerim sva bila na začetku prijatelja, pa ne najdem besed. Veliko je bilo hinavščine. Ne prenesem tega, da te nekdo nominira, nato pa te objema. V stanovanju se nisem več počutila sproščeno. Občutek je bil grozen.

Kdaj se je odnos med vami in Matejem ohladil?
Sara ga je, potem ko je izpadla, začela obračati proti meni. Zaljubljena je v njega. Že prej me je prepričevala, naj grem iz Bara. Želela se me je rešiti tako kot tudi ostali tekmovalci, ker so bili prepričani, da imam zunaj veliko podporo. Matej pa se je obrnil stran od mene, ko se je začelo govoriti, da je pod mojim vplivom. To mu je bilo očitno pod častjo. Prizadelo me je, ker sem stala za njim od prvega dneva, ostali pa so se nanj prilepili, ko mu je narasla priljubljenost. 

Matej je javno povedal, da ste mu všeč. Kako ste to sprejeli, glede na to, da imate zunaj partnerja?
Na začetku tega nisem vzela resno, nato pa sem videla, da trpi in da se je začel umikati. Zato sem ga raje pustila pri miru. Velikokrat se mi je že zgodilo, da so se pri prijatelju pojavila globlja čustva do mene. To je nekaj najhujšega. Več sem prejokala zaradi prijateljstev kot zaradi zvez. 

Kakšno je vaše mnenje o Anji, ki je v šov vstopila naknadno?
Anja mi je bila najprej vešč. Trudila sem se, da bi se med nami počutila čim lepše. Vem, kako je, ko prideš na novo v neko skupino, v kateri so že vsi med seboj povezani. Prizadelo pa me je, da mi je dala na glasovanju plus, tri dni pozneje pa je izjavila, da želi, da v šovu ostane Sandi. Dvolično … Ko je prišla do mene in me hotela objeti, sem ji rekla, naj se odstrani. 

noemi jugovac seksi Magazin Barovka Noemi pokazala svoje atribute

Kako je vaš izpad iz šova komentiral vaš fant Josh?
Trenutno sva na bojni nogi. (smeh) Ne more pozabiti Mateja. Četudi se mi ne zdi, da bi naredila kaj narobe, sem se mu opravičila, da sem se z nekom zbližala. Nekomu, ki tega ni doživel, ne razume, kako je v šovu. Najbolj ga je zmotil članek z naslovom Noemi spregovorila o ljubezenskem trikotniku. V članku nato sicer ni bilo besede o tem, Josha, ki si je s pomočjo spleta prevedel naslov, pa je kljub temu prizadelo, ker je bolj ljubosumne narave. 

Koliko časa sta skupaj?
Nisva dolgo časa skupaj. Spoznala sva se takoj po avdiciji za Bar. Ker nisva imela časa, da bi zgradila trden odnos, je situacija zdaj še toliko težja. Prepričana sem, da se bo situacija pomirila. Josh pravi, da ve, da sem »ta prava« in da ne bo nikoli nad mano obupal. Je pa stresno.

Kako sta se poznala?
Ko sem bila v Clevelandu, sem spoznala njegovega starejšega brata, igralca NFL. Preko njega sva si nato začela slediti na Instagramu in si dopisovati.

Kakšni so vaši načrti?
Za zdaj ostajam v Sloveniji, da čim bolje izkoristim pozornost. Josh v Slovenijo prihaja januarja, jaz pa se bom ta čas posvetila ustanovitvi svoje modne znamke in neprofitni organizaciji. Želim si oblikovati ulično modo za moške in ženske. Cene bi bile malo višje, ker bi bila oblačila kakovostna. Del denarja od prodaje pa bi namenila otrokom brez staršev, ker vem, kako je, če nisi ljubljen. V Bar sem se prijavila z namenom, da bom pozneje lažje spromovirala modno znamko.

Pred časom ste se fotografirali za Playboy. Kako je prišlo do sodelovanja?
Pri meni se vse vrti okoli vizuma za ZDA. (smeh) Ko so me kontaktirali s Playboya, sem najprej rekla ne, nato pa sem izvedela, da lahko z objavami v revijah, s katerimi bi dokazala, da sem v Sloveniji znana osebnost, pridem do vizuma za modele. Če ne bi potrebovala vizuma, se za fotografiranje ne bi odločila. Ni pa mi žal, saj so mi fotografije všeč. 

V šovu niste skrivali, da ste imeli lepotni poseg na oprsju, a so žal nastopile težave, zaradi katerih boste morali še enkrat pod nož. Vas je sedaj strah tovrstnih operacij? 
Definitivno, ker se ni izšlo najboljše. To, kar se je meni zgodilo, je bilo zelo redko. Bila je težka preizkušnja. Sedem mesecev sem bila na antibiotikih, pojedla sem po tri tablete na dan, kar mi je sesulo organizem, morala sem hoditi na Golnik … Več mesecev sem bila brez vsadka v eni dojki. Ne vemo, kako se je ta okužba z bakterijo lahko zgodila. Z rezultatom nisem popolnoma zadovoljna. Vidim razliko, zato bom šla še enkrat pod nož, a šele po tem, ko bom rodila. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.