Magazin > VIP
20616 ogledov

Nov šok pri Schumacherjevih

ralf schumacher, david schumacher
Fotografije nesreče so bile grozljive.

Med dirko DTM na dirkališču v Hockenheimu, ki je potekala pred nekaj dnevi, se je pripetila huda prometna nesreča, v katero je bilo vpletenih šest dirkačev, med drugim tudi David Schumacher, sin nekdanjega dirkača Ralfa Schumacherja, ki je s svojim vozilom zapeljal v ograjo in ga popolnoma uničil. "Grozni prizori. Tega v DTM ne poznamo. Tukaj so bile na delu močne sile," je nesrečo pokomentiral dirkač Rene Rast.

david schumacher | Avtor: Profimedia Profimedia

David je moral takoj v bolnišnico. Sedaj je znano, da si je zlomil ledveno vretence. "Ko je prišel domov, je še vedno tarnal, da ga boli hrbet. Odločili smo se, da obiščemo še bolnišnico v Salzburgu, kjer so naredili pregled z magnetno resonanco in ugotovili, da si je zlomil ledveno vretence," je povedal Ralf. 

Šok v družini je velik, saj bo moral 20-letnik kar šest tednov počivati. Sreča v nesreči pa je, da Davidu ni treba pod nož in da ne bo zamudil nobene dirke, saj se je nesreča pripetila na zadnji dirki sezone.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.