Magazin > VIP
4328 ogledov

Nova fotografija: Tako se Sandra Bullock drži po smrti partnerja

sandra bullock, bryan randall Profimedia
Nekateri jo občudujejo, drugi obsojajo.

Po tragični smrti parterja so Sandro Bullock ponovno ujeli z nasmehom na obrazu. Najtežji meseci so za njo in medtem ko jo nekateri obsojajo, jo drugi občudujejo. Hollywoodska igralka se v svoji karieri nikoli ni rada izpostavljala v javnosti, paparaci pa so jo le redko ujeli na ulici. Po tragični smrti moža Briana Randalla, ki je umrl avgusta letos, pa se je Sandra povsem umaknila iz javnosti.

Pred dnevi so jo videli na sprehodu s hčerko Lejlo, tokrat pa so jo ujeli zelo dobro razpoložena, česar nihče ni pričakoval. Sandro so paparaci ujeli povsem nasmejano, oblečena pa je bila v črne pajkice, športne copate in črn krznen plašč. Najnovejše fotografije so razveselile oboževalce, ki jim je po smrti partnerja, s katerim je končno našla srečo, hudo za igralko. Našli pa so se tudi tisti, ki so kritizirali Sandrin nasmeh do ušes in menili, da je neprimeren.

Igralkin partner, fotograf Bryan Randall je avgusta izgubil boj z amiotrofično lateralno sklerozo (ALS), s katero se je boril zadnja tri leta. Star je bil komaj 57 let.

sandra bullock | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice